SPREMI SE ZA FANTASTIČNU ZABAVU I KONCERT ANĐELINE: Stadion SC i magazin Lena pozivaju te da dođeš na veliki vikend popusta
Foto: Promo

ŠOPING GROZNICA BY LENA

SPREMI SE ZA FANTASTIČNU ZABAVU I KONCERT ANĐELINE: Stadion SC i magazin Lena pozivaju te da dođeš na veliki vikend popusta

Zabava -

Velika Šoping groznica by Lena odžava se 5. i 6. oktobra u šoping centru Stadion, gde će pored popusta poznatih brendova biti organizovan i bogat zabavni program. Posetioci će imati priliku da uživaju u zanimljivoj radionici za oslikavanje torbi, fotografisanju u Otvorenom studiju, kutku za ulepšavanje, druženju sa popularnim blogerkama, plesu i koncertu Anđeline.

Ovoga puta svi koji budu učestvovali u kreativnoj radionici Lemon Berry studija imaće priliku da se na jedinstven način pripreme za veliki šoping tako što će šoping torbu koju dobijaju na poklon ukrasiti po sopstvenoj želji - postojanim bojama i pomoću raznovrsnih alata. Nakon radionice učesnici će biti spremni da produže u pravcu svojih omiljenih radnji, kao što su Mauro Lucchese, Takko Fashion, Roberto Baressi, Calzedonia, Intersport, Sport Vision, CCC, Carpisa, Office shoes, ShoeStar i još mnogih drugih, u kojima ih očekuje popust čak do 50%.

Posetioci koji budu želeli da se oprobaju u ulozi foto-modela i nauče kako da poziraju pred foto aparatom mogu potpuno besplatno da uživaju u fotografisanju u Otvorenom studiju Afirmativnog centra i svoju najbolju fotografiju dobiju na poklon. A oni koji budu zaboravili da se srede, to mogu uraditi u Leninom kutku za ulepšavanje, gde ih očekuju šminkeri brenda Golden Rose i majstori Frizerske akademije Vergaš.

Na velikoj Šoping groznici by Lena pridružiće nam se i popularne blogerke Zorana Jovanović, Ena Čubrilo i Aleksandra Hranisavljević, čiji stil i ukus za modu prate hiljade ljudi. One će posetiocima davati savete o modi i odevanju, a zatim će i izvući srećne dobitnike nagradne igre i otići sa njima u šoping. Svi koji pokažu račun veći od 1.000 dinara mogu učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti vaučer od 5.000 dinara, koji će potrošiti u šopingu sa popularnim blogerkama.

Drugog dana šoping vikenda, pored divnih plesnih tačaka, posetioci će uživati i u predivnom glasu pevačice Anđeline, koju će uživo na gitari pratiti Miki Vranešević.

Vidimo se u šopingu za vikend u Stadion SC!

Program

Subota 5. oktobar:

13.00-15.00 Logopedska savetodavaonica i kreativna radionica

15.00-17.00 Radionica za oslikavanje torbi za šoping

16.00-20.00 Kutak za ulepšavanje (šminkanje i pravljenje frizura)

17.00-21.00 Otvoreni studio za fotografisanje

18.30-20.00 Druženje sa blogerkama

19.00-19.30 Nagradna igra (izvlačenje)

Nedelja 6. oktobar:

14.00-16.00 Logopedska savetodavaonica i kreativna radionica

16.00-18.00 Plesne grupe

18.00-19.00 Koncert – Anđelina.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track