KURS IZRADE PORODIČNOG STABLA: Zabeležite istoriju svoje porodice za buduće generacije
Foto: Kurir

KURS IZRADE PORODIČNOG STABLA: Zabeležite istoriju svoje porodice za buduće generacije

Zabava -

Koliko znate o svojoj porodici? Koliko vaša deca znaju o bakama, dekama, tetkama, stričevima…o roditeljima svoje bake? Porodično stablo nastalo kao delo vaših ruku je unikatna slika priče o istoriji vaše porodice.

KURS IZRADE PORODIČNOG STABLA u organizaciji LEMON BERRY Studija prilika je da na jedinstven i kreativan način zabeležite svoju porodičnu istoriju. Da biste se pridružili kursu, nije potrebno nikakvo iskustvo i predznanje u crtanju i slikanju.

Kurs počinje 30. oktobra i sastoji se od četiri časa. Naučite kako se konstruiše porodično stablo, koja su pravila pisanja, kako da se imena lepo ispišu i kako da se sve pravilno i lepo spoji na papiru ili slikarskom platnu.

Silvana Ručnov, kaligrafkinja i instruktorka koja vodi ovaj kurs, kaže: „Porodično stablo je nešto što volimo svi da znamo. Svako bi sigurno voleo da ima jednu takvu sliku kao uspomenu za svoju porodicu. Koliko god je lepo da stremimo ka budućnosti, bitno je da se sećamo prošlosti, jer je za očuvanje porodice od velike važnosti poznavanje svojih korena.“

Na kraju kursa sa sobom ćete poneti svoje personalizovano porodično stablo spremno za sledeće porodično okupljanje i pričanje porodičnih priča i zanimljivosti.

Više o kursu možete saznati na kalendaru događaja na stranici studija lemonberrystudio.com.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track