REŠITE PROBLEM NESANICE I STRESA! Ovo čudesno ćebe pomaže svima
Foto: Promo

REŠITE PROBLEM NESANICE I STRESA! Ovo čudesno ćebe pomaže svima

Zabava -

Jedno (ne)obično ćebe vam može pomoći da budete smireniji, srećniji i spavate kao beba. Ne verujete? Pročitajte ovaj tekst!

Da li i vi imate problem sa nesanicom, sindromom nemirnih nogu, trzanjem i neprekidnim traženjem udobnog položaja tokom noći? Kao posledica stresa i uznemirenosti, nesanica je čest problem koji se kod gotovo svakog od nas javi u nekom momentu u životu.

U više navrata je dokazano da zagrljaj pomaže da se oslobodimo stresa, jer nas taj osećaj podsvesno vraća u stanje potpune sigurnosti, kao u majčinom stomaku. Osećaj smirenosti i sreće koju pruža zagrljaj- podstiče lučenje hormona sreće dopamina i serotonina. Oni nas čine potpuno mirnim i spokojnim, zahvaljujući čemu mnogo lakše zaspimo i mirnije spavamo.

Da li ste već čuli za antistres teško ćebe?

Antistres teško ćebe je najnoviji trend proizvoda za spavanje, jer pruža udoban i prijatan zagrljaj, a tu je i kada nemamo nekog pored sebe da to zaista učini. Ovo ćebe je hit u svetu, jer predstavlja vrlo jednostavno i efikasno prirodno rešenje za oslobađanje od stresa i uznemirenosti i miran san.

Šta je antistres ćebe?

Ovo ćebe je teže od standardnih, jer je punjeno staklenim perlicama , ali protkanim tako da one ne zveckaju i štepovima su ravnomerno raspoređene celom površinom ćebeta. Težina ćebeta je od 4,5 kg ili 5,4 kg i ono prijatno prianja uz telo. Na taj način tokom čitave noći (ili dana), kada se pokrijete ili ogrnete – mirni ste i spokojni, baš kao u zagrljaju nekog dragog.

foto: Promo

Da li je ovo ćebe provereno?

Vršena su brojna istraživanja kod osoba koje imaju problem da utonu u san ili se bude tokom noći. Ovo ćebe je pomoglo mnogima, a rezultati istraživanja su pokazali da osobe koje imaju navedene probleme, kada spavaju pokrivene antistres ćebetom – bez lekova spavaju isto ili gotovo isto kao i oni koji nemaju problema sa spavanjem.

Želite da pomognete nekome da zaspi ili samo da mu poklonite zagrljaj uvek kada niste u blizini?

Antistres ćebe smanjuje stres i anksioznost, a mogu ga koristi deca težine iznad 38,5 kg (u laganijoj varijanti od 4,5 kg) i odrasli, pa čak i veći kućni ljubimci (naročito u periodu praznika ili dok ste odsutni). Dovoljno je samo da ga prebacite preko tela i uživate u potpunoj opuštenosti i smirenosti.

Ukoliko nekom dragom želite da pomognete ili prosto pružite taj osećaj - Dormeo antistres ćebe je pravo rešenje i idealan poklon. A da i Vi uvek budete opušteni i spavate kao beba, obezbedite i sebi jedno!

Kako doći do ovakvog ćebeta?

Dormeo stručnjaci su se pobrinuli da svetski hit proizvod za miran san sada bude dostupan svima! Ćebe je na raspolaganju u dve dimenzije: 100x150 cm težine 4,5 kg, kao i u dimenziji 120x180 cm, čija je težina 5,4 kg.

Konačno spavajte odlično i budite potpuno opušteni! Ovo neverovatno antistres ćebe možete kupiti u Top Shop prodavnicama širom Srbije, pozivom na broj 021 487 6002 ili jednostavno poručite klikom OVDE

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja