NE PROPUSTITE! U četvrtak, 27. februara, izaberite Kurir sa POKLONOM IZNENAĐENJA koji želite
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE! U četvrtak, 27. februara, izaberite Kurir sa POKLONOM IZNENAĐENJA koji želite

Zabava -

Dnevne novine Kurir spremile su POKLON IZNENAĐENJA za svakog čitaoca. U četvrtak, 27. februara, izaberite Kurir sa poklonom koji vam je potreban. U nastavku pogledajte neke od poklona koje smo pripremili za vas:

LJUŠTILICA ZA VOĆE I POVRĆE

Idealna je za ljuštenje svih namirnica sa korom, kao što su jabuke, šargarepa, krompir, krastavac ili za pravljenje trakastih ukrasa za salate od voća i povrća.

foto: Kurir

UNIVERZALNI NOŽIĆ

Univerzalni nožić za tanko sečenje i ljušćenje! Ovaj praktični nožić potreban je svakoj kuhinji. Sečivo je nalik žiletu, tako da sa lakoćom seče tvrde sireve, renda čokoladu i druge namirnice na trakice i ljušti voće i povrće.

foto: Kurir

SILIKONSKI NOŽIĆ ZA MAZANJE

Izrađen je od kvalitetnog silikona, što ga čini čvrstim i dugotrajnim, a u isto vreme štiti vaše prste od posekotina. Idealan je za mazanje margarina, marmelade i džemova, kikiriki putera, kao i za premazivanje torti i kolača.

foto: Kurir

ODVAJAČ ŽUMANACA

Veoma je jednostavan za korišćenje - razbijete jaje i izručite ga u separator, žumance će ostati u njemu, a belance će iscureti. Separator žumanaca je idelan za brzo pripremanje jela i kolača.

foto: Kurir

LJUŠTILICA ZA CITRUSE

Veoma je jednostavna za korišćenje, samo je prislonite na voće koje želite i zasecite koru, a zatim pomoću vrha ljuštilice odvojite koru i rukom je oljuštite.

foto: Kurir

MIRIŠLJAVA SVEĆA

Ugodnog su mirisa i dostupne u raznim bojama, potrebno je samo da izaberete onu koju želite. Sveće su idealne i sva svaki dom u kome je pušenje dozvoljeno, jer neutrališu duvanski dim, a posebno su korisne tokom zimskih meseci kada manje provetravamo prostor u kom boravimo.

foto: Kurir

Čeka vas i mnogo drugih poklona, samo izaberite Kurir sa onim koji želite!

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track