Najuspešnije moćne žene koje su se proslavile uz pomoć rijalitija!
Foto: Promo

Najuspešnije moćne žene koje su se proslavile uz pomoć rijalitija!

Zabava -

Možda biste pomislili da je učesnicima rijalitija teško da iskoriste publicitet koji su stekli u uzbudljivim i često otkačenim TV emisijama, ali postoji mnogo poznatih lokalnih i holivudskih faca koje će vas uveriti u suprotno. Podsetimo se nekih od najuspešnijih dama koje su uspeh postigle i maksimizovale učestvovanjem u rijaliti emisijama.

Nicole Scherzinger

Verovali ili ne, ova prelepa vatrena brineta sa bankovnim računom od preko 12 miliona dolara uspeh duguje upravo rijaliti emisiji „Popstars“. Iako sama emisija nikada nije stekla svetski uspeh, svakako je otvorila vrata Nicole ka izgradnji njene današnje karijere. Ona je danas frontmen svetski poznatog ženskog sastava Pussycat Dolls, takođe je sudija poznate emisije „The X Factor (UK)“ u kojoj pomaže budućim talentima da pronađu svoje mesto pod holivudskim nebom.

Camila Cabello

Ako vam prethodnih par meseci nije isprala uši pesma „Senorita“, verovatno ste bili u nekom bunkeru. Izvođačica poznate numere Camila, je postala svetska zvezda svojim učešćem u američkom „The X Factor“ rijaliti serijalu kao članica grupe Fifth Harmony. Uspela je svoj publicitet da iskoristi na najbolji mogući način za sebe, napustila je grupu i započela solo karijeru. Ona trenutno vredi preko 6 miliona dolara i od nje se mnogo očekuje u budućnosti.

Neke učesnice su iskoristile potencijal rijalitija za nešto više od toga da postanu holivudske zvezde ili budu na svetskim muzičkim top listama.

Nene Leakes

Ova harizmatična dama je možda najpoznatija po svojoj epizodnoj ulozi u hit seriji „Glee“, pre nego kao učesnica rijalitija „Real Housewife“. Ipak Nene je uz pomoć rijalitija ostvarila potencijal preduzetnice, glumice, autorke beselera „Never Make Same Mistake Twice“, kao i svoje sopstvene modne linije. Nene trenutno vredi čak 14 miliona dolara.

Nicole „Snooki“ Polizi

Okej, možda niste pogledali ni jednu epizodu „Jersey Shore“ rijalitija, ali verovatno znate ko je Snooki. Učešćem u slobodnoj i dinamičnoj rijaliti emisiji je brzo stekla publicitet svojim „diskutabilnim“ ponašanjem i stavovima. Za Snooki ipak nema lošeg publiciteta, ona je svojih „5 minuta slave“ unovčila tako da trenutno vredi 4 miliona dolara i posvetila se pisanju knjiga.

Lauren Conrad

Bivša učesnica američkoj rijalitija „The Hills“ koji je definisao novu eru ovog tipa emisija uživo, Lauren je ispunila svoje snove kao preduzetnica. Lauren se ostvarila kao TV voditeljka, autorka i dizajnerka sopstvene linije odeće. Višestruka je dobitnica MTV nagrade za najbolje žensko lice rijalitija, po izboru publike.

Da li imate snove koje mislite da možete ostvariti u rijalitiju?

Sada je pravi trenutak da snovi postanu stvarnost! Priprema se novi reality show potpuno drugačiji od svih do sada! Ostvarite sve svoje zamisli i uđite u trku za osvajanje vredne nagrade, kontakta i raznih mogućnosti.

Prijavite se za BAR reality danas na OVOM LINKU!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track