Otkrij nove mogućnosti uz HUAWEI Mate Xs i Huawei Mobile Services
Foto: Promo

Otkrij nove mogućnosti uz HUAWEI Mate Xs i Huawei Mobile Services

Zabava -

Novi Huawei Mate Xs predstavlja revoluciju na tržištu pametnih telefona. Unapređena verzija preklopnika kompanije Huawei predstavljena je krajem februara, a dok čekamo da stigne na naše tržište u ovom tekstu vam donosimo sve detalje o jednom od prvih Huawei telefona sa Huawei Mobile Services i AppGallery platformom.

Ako ste se pitali kako funkcioniše Huawei Mobile Services i AppGallery, bez brige – odgovori su tu!

Huawei Mobile Services (HMS) je platfoma razvijena od strane kompanije Huawei, koja vam nudi potpuno novo iskustvo korišćenja pametnog telefona. Pored aplikacija koje su preinstalirane, ostale su dostupne u Huawei AppGallery, koja je zapravo prodavnica aplikacija, takođe razvijena unutar kompanije. U njoj se nalazi veliki broj globalnih kao i lokalnih aplikacija, a developeri širom sveta svakodnevno rade na dodavanju najpoznatijih globalnih aplikacija u AppGallery kao i na kreiranju novih.

Kada kupite Huawei Mate Xs ili bilo koji drugi Huawei pametni telefon sa HMS platformom, sve što je potrebno da uradite jeste kreiranje sopstvenog Huawei ID naloga, što vam dalje omogućava da surfujete kroz Huawei AppGallery. Huawei je nedavno uveo i opciju ubacivanja aplikacija na listu želja, tako da možete naziv željene aplikacije da unesete na Wish List i čim se pojavi u AppGallery, vama će stići notifikacija!

foto: Promo

Huawei Mate Xs pametni telefon idealan je za sve one koje privlače drugačiji telefoni i koji od pametnog telefona očekuju više od običnog uređaja za komunikaciju. Zahvaljujući inovativnom Falcon Wing dizajnu i snažnim Kirin 990 5G čipsetom, ovaj do sada najnapredniji Huawei pametni telefon, osvojiće vas kako svojim izgledom tako i performansama.

Šta je Falcon Wing dizajn?

Kreiranje telefona na preklop pravi je izazov u industriji, a Falcon Wing dizajn za koji se Huawei odlučio, doprinosi jedinstvenom sklapanju ka spolja, uz siguran pregib do punih 180 stepeni. Kada se telefon preklopi tada se dobija glavni ekran veličine 6.6 inča i pomoćni od 6.38 inča. A kada ga potpuno otvorite, pripremite se za potpuno novo “Full View” iskustvo, jer ukupna površina ekrana iznosi čak 8 inča.

HUAWE Mate Xs donosi nove opcije koje su idealne za sve one koji vole mutlitasking. Integrisana AppMultiplier funkcija omogućava paralelno korišćenje dve aplikacije, deleći ekran telefona na dva interfejsa. Aplikacije se prikazuju jedna pored druge, a dokumenta ili fotografije možete prebacivati jednostavnim prevlačenjem iz jedne u drugu aplikaciju. Takođe, aplikacije koje najčešće koristite možete smestiti u poseban Dock i time omogućavate njihovo brzo pokretanje. Kada to uradite, možete istovremeno koristiti čak tri aplikacije. Dve koje će se pojaviti na dve polovine ekrana i treću, koja će izaći kao “pop up” odnosno “floating” prozor.

Kamera na Huawei Mate Xs telefonu je, sada već standardno, urađena u saradnji sa kompanijom Leica. Četvorostruki sistem kamera koji se nalazi na ovom telefonu čine glavna kamera od 40MP, ultra širokougaona kamera od 16MP, telefoto kamera od 8MP i 3D Depth Sensing kamera. Isti sistem kamera koristi se i kada poželite da napravite selfi. Potrebno je samo da preklopite telefon i okrenete kameru ka sebi.

Pripremite se za otkrivanje novih mogućnosti uz Huawei Mate Xs!

foto: Promo

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na drugo mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona od 2018. godine. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/

Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track