Uzmeš, uključiš i već si online. Tako je jednostavno.
Foto: Promo

Uzmeš, uključiš i već si online. Tako je jednostavno.

Zabava -

U periodu kada je važno da ostanemo kući jer ćemo time zaštititi i sebe i druge, prilagodili smo život i obaveze novim okolnostima. I dok introvertnim osobama ova situacija uglavnom ide na ruku jer konačno imaju više vremena za sebe, ektrovertima može biti pravi izazov jer nisu u prilici da vide svoje prijatelje i uživaju u društvenom životu na koji su navikli.

No, kojoj god grupi pripadali, postoji jedna stvar koja čini ovaj izazovan period lakšim i za jedne i za druge – internet. Zamisli svet bez video chat-a, online kurseva, bindžovanja serija i filmova, šerovanja fotki sa dragim ljudima, e-knjiga dostupnih u koje god vreme. Kada je internet prvi put uveden krajem ’80, nikome nije bilo ni na kraj pameti da će se 30 godina kasnije svet, usled globalne epidemije, u potpunosti okrenuti virtuelnom životu i onlajn aktivnostima. Dom je postao mesto za sve. Tu radimo, čujemo se (i vidimo) sa dragim ljudima, treniramo, provodimo vreme sa ukućanima, zato želimo da o toj jednoj, ali važnoj stvari ne moramo da ramišljamo.

foto: Promo

Vip KućniNet će ti omogućiti upravo to neograničen surf uz jednostavnu instalaciju bez naknade za priključenje. Uzmeš, uključiš i već si online. Sve što ti je potrebno je utičnica za struju, uređaj (laptop, mobilni telefon ili tablet) preko kog ćeš se povezati i 15 sekundi - koliko traje instalacija rutera i povezivanje sa uređajima. Zahvaljujući Plug&Play tehnologiji, internet se aktivira jednostavnim priključivanjem ruterta u struju. A tu je još jedna lepa vest - ovu mrežu mogu koristiti čak 32 uređaja.

U okviru ove ponude imaćeš neograničeni surf u 4G mreži, sa tarifama od 100, 150 ili 200 GB. Ostaje još samo da odabereš paket po svojoj meri, a ni za to nema potrebe da napuštatš stan, sve možeš da obaviš putem sajta vipmobile.rs. Uzmeš. Uključiš. Kućni net. Tako je jednostavno.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track