National Geographic Srbija radionice za decu: Pozivamo vas na edukativno i zabavno subotnje druženje!
Foto: Shutterstock

National Geographic Srbija radionice za decu: Pozivamo vas na edukativno i zabavno subotnje druženje!

Zabava -

U subotu, 5. septembra, se od 10 časova družimo, učimo i zabavljamo na Sava Promenadi!

Septembar je tradicionalno posvećen deci, polasku u školu i vrtiće! I National Geographic Srbija pridružuje se ovoj tradiciji i već drugu godinu zaredom organizuje za edukativne radionice za mališane.

Draga deco, pozivamo vas da nam se u subotu, 5. septembra od 10 časova pridružite na Sava Pomenadi da zajedno rešavamo zabavne zadatke i eksperimentišemo!

Drago roditelji, ideja nam je da vaša deca kroz igru sa lakoćom usvoje neke osnovne pojmove iz sveta nauke! U subotu će sa decom biti animatori i stručni saradnici koji će ih voditi kroz radionice na kojima će, na deci razumljiv način, biti obrađivane prave Nationnal Geographic teme: geografija, zoologija, botanika, ekologija i tehnologija.

Nakon uvodne reči glavnog i odgovornog urednika Igrora Rilla deca će imati priliku da uživaju u zanimljivoj predstavi koju je specijalno za najmlađe i za ovu priliku pripremio glumac i pantomimičar Marko Stojanović.

Biser Nutri Akademija pripremila je za vas aktivaciju Kviz & Užina - gde će se na kreativan način predstaviti različite vrste namirnica kao i njihove vrednosti i važnosti upotrebe.

Decu čeka i druženje sa predstavnicima iz Centra za promociju nauke koji će različitim programima približiti nauku deci, ali i svim posetiocima. Kako bi im fantastični svet nauke zagolicao maštu, članovi CPN-a su za najmlađe pripremili naučne igrice, dok je starijima namenjen program o klimatskim promenama i poziv da se svi uključimo u rešavanje klimatskih izazova.

VodaVoda vodica je pripremila kreativnu igricu, a one koji se najlepše i najbolje budu igrali čekaju i iznenađenja.

Potraga za blagom i snalaženje u prirodi su samo deo zadataka koje je za vas pripremio Savez Izviđača Srbije.

ČEKAMO VAS U SUBOTU U 10H, NA RECI, NA SAVA PROMENADI!

U skladu sa epidemiološkom situacijom, aktivacije će se odvijati prema svim propisanim merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19. Na puktu će biti organizovano dezinfikovanje ruku od strane stručnog lica, a svako dete će dobiti masku!

foto: Promo/Filip Stojanović

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track