DRŽAVNI SLUŽBENIK PONOVO „SPOJIO“ NAŠA DVA NAJVEĆA GLUMCA: Berček i Laušević – 11 puta zajedno pred kamerama
Foto: Promo

DRŽAVNI SLUŽBENIK PONOVO „SPOJIO“ NAŠA DVA NAJVEĆA GLUMCA: Berček i Laušević – 11 puta zajedno pred kamerama

Zabava -

Sledećeg vikenda premijerno na Superstar TV kanalu počinje druga sezona kriminalističke hit serije „Državni službenik“ koja se sa nestrpljenjem očekuje već više od godinu dana. Pored odlične produkcije, za kvalitet i uspeh serije zaslužna je i sjajna glumačka ekipa u kojoj su se našli i jedni od naših najboljih glumaca, Aleksandar Berček i Žarko Laušević.

Obojica iza sebe imaju veoma bogate i uspešne karijere, glumili su u velikom broju filmova i izneli neke od najznačajnijih uloga, a do sada su se zajedno pojavili u čak 11 ostvarenja domaće kinematografije. Prvo od njih bio je jugoslovenski ratni film „13. jul“ iz 1982. godine, pre skoro četiri decenije! Od tada se Laušević i Berček zajedno pojavljuju u filmovima „Igmanski marš“ (1983), „Jagode u grlu“ (1985), „Dogodilo se na današnji dan“ (1987), „Kolubarska bitka“ (1990), „Bolje od bekstva“ (1993), kao i serijama „Vuk Kradžić“ (1988) i kultnoj „Zaboravljeni“ (1991).

foto: Promo

Poslednji projekat na kome su zajedno sarađivali bio je film „Nož“ iz 1999. godine, a tek nakon 20 godina ova dva velikana srela su se ponovo pred kamerama u jednoj od najboljih serija današnjice „Državni službenik“, u prvoj sezoni emitovanoj 2019. godine. Njihovo maestralno glumačko umeće tada je sasvim očekivano pobralo sjajne kritike i upravo je to razlog zbog koga publika sa nestrpljenjem iščekuje da sazna šta će biti sa Ilijom (Laušević) i Smiljanom Vučetićem (Berček) u nastavku serije.

Njihove zamršene sudbine, isprepletane sa neočekivanim preokretima i uzbudljivim akcijama, pratićemo od 10. oktobra, svake subote i nedelje od 21 čas, premijerno na Superstar TV.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track