10 GODINA KLASIK TV: Bolji život i Pozorište u kući od 26. 10. na Klasik TV-u
Foto: Arhiva Klasik TV

10 GODINA KLASIK TV: Bolji život i Pozorište u kući od 26. 10. na Klasik TV-u

Zabava -

Klasik TV, omiljeni filmski kanal, slavi prvih deset godina svog postojanja. Gledaoce ovom prilikom časti legendarnim serijama Bolji život i Pozorište u kući, koje će se od 26. oktobra emitovati u udarnom terminu, od 20 sati, jedna za drugom. Tu je i važan tehnički novitet – prelazak na emitovanje u formatu 16:9 HD, što će značiti kvalitetniju sliku i vrhunski TV doživljaj.

foto: Arhiva Klasik TV
foto: Arhiva Klasik TV

Milijarde u nasledstvu koje Popadići tek treba da zasluže i veselo domaćinstvo simpatičnog Rođe ove jeseni će nas prikovati za kauč. Bolji život na programu je baš svaki dan u 20 sati, a Pozorište u kući na Klasik TV-u gledaćemo od ponedeljka do petka u 20:45. I to, kako već rekosmo, u novom formatu 16:9 HD, na koji ovaj kanal povodom rođendana prelazi u 6 ujutru 26. oktobra.

Pomalo sakriven – može da se gleda na kablovskoj televiziji – Klasik TV već čitavu deceniju nenametljivo obavlja svoju misiju čuvajući od zaborava naslove uz koje su mnogi odrastali i upoznaje mlađe naraštaje sa pregledom neprocenjive filmske baštine ovih prostora. Od Maratonaca i Ko to tamo peva, preko serija poput Kamiondžija i Kapelskih kresova pa sve do novih naslova, ova filmska riznica čuva sve najbolje domaće filmove i serije.ž

foto: Arhiva Klasik TV
foto: Arhiva Klasik TV

Popadiće i Petroviće ne propustite od 26. oktobra, a ostatak bogatog programa, kao i spisak operatera preko kojih je Klasik TV dostupan, možete pronaći na internet stranici www.klasiktv.com.

1 / 5 Foto: Arhiva Klasik TV

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja