MORA LI TELEFON KOJI IMA SVE ŠTO VAM TREBA BITI I SKUP? Huawei modelom P smart 2021 kaže: NE!
Foto: Promo

MORA LI TELEFON KOJI IMA SVE ŠTO VAM TREBA BITI I SKUP? Huawei modelom P smart 2021 kaže: NE!

Zabava -

Novi član Huawei P smart porodice ugledao je svetlost dana krajem oktobra i poneo je u svom nazivu dašak budućnosti , ono 2021. koje željno čekamo.

A zašto bi Huawei P smart 2021 mogao biti favorit u godini koja je pred nama – zato što je u sebi sažeo sve ono što mladi i urbani korisnici pametnih telefona zahtevaju kako bi bili brzi, vidljivi i praktični u svojim obavezama, ali i na društvenim mrežama. Na to nije zgoreg dodari da dolazi u više nego povoljnom cenovnom opsegu.

foto: Promo

Kako je namenjen mlađim korisnicima, ispitali smo da li može da pruži sve što mlađi korisnici zahtevaju.

Da krenemo od prvog utiska, dizajna, koji nije izneveren, kroz 3 ultra moderne boje: Crush Green, Blush Gold i Midnight Black. Elegantne ivice, kvalitetan materijal u kom je smešteno kućište i velika ispunjenost ekrana (90,3 odsto) čine da će i onim probirljivim estetama ukusi biti zadovoljeni. Vrlo moderno, vrlo dopadljivo.

foto: Promo

Njeno veličanstvo kamera, za mlađe korisnike koji “žive” na društvenim mrežama, je u ovom modelu nastavila trend kineske kompanije da iskustvo mobilne kamere bude na visokom, gotovo profesionalnom nivou, pa je izgledno da ovo ostaje “potpis” i novog Huawei modela. Kod ovog telefona reč je o win-win situaciji, jer je tu četvorostruka kamera od 48MP koja osim AI opcija, pravi savršene fotke i u noćnom modu (Super Night mode pravi jasne slike i pri slabom svetlu), ali ni ljubitelji selfija (a među mlađima su većina, zar ne?), neće biti razočarani, uz 8MP, mogućnost ulepšavanja uz AI alatke i ultraširoko sočivo koje pokriva 120 stepeni. Savršeno za grupni selfi, zar ne?

foto: Promo

Huawei P smart 2021 dolazi sa Huawei AppGallery prodavnicom aplikacija, u kojoj možete naći većinu aplikacija koje su vam potrebne, a preinstalirana je i MeeTime aplikacija, preko koje možete obavljati video pozive sa korisnicima Huawei telefona.

foto: Promo

Uz Huawei AppGallery i pretraživač Petal Search (koji smo predstavili već na našem sajtu) nećete imati problema sa preuzimanjem bilo koje aplikacije koja vam je potrebna za rad i uživanje.

foto: Promo

Kako se gotovo svi proizvođači u poslednje vreme trude da ugode radnom i životnom tempu korisnika kada je baterija u pitanju, novi Huawei model donosi takođe jaču bateriju, od 5000mAh, koji bi trebalo da vam omogući da tokom celog dana ne mislite o punjenju vašeg telefona. Primera radi uz ove kapacitete, i pametnu uštedu eneregije koju model pokriva možete 12 sati surfovati 4g internetom, ili reprodukovati video zapise celih 16 sati.

No, kada je reč o punjenju, i tu će vam vreme ići na ruku uz super brzi punjač od 22.5 w, pa za 10 minuta punjenja možete gledati snimke na telefonu dodatnih 2 sata.

foto: Promo

Sa radnom memorijom od 4 GB, i sa 128 GB za podatke, model zadovoljava sve tehničke specifikacije da vam bude dobar dnevni saputnik.

Još jedna praktična stvar za korisnike u pokretu je i što je na tasteru za uključivanje integrisan senzor za otisak prsta, što daje dodatnu bezbednost i otključava mobilni u par sekundi.

foto: Promo

Šlag na kraju je upravo cena, od 27.999 dinara, pa je o odnosu cene i kvaliteta u ovom slučaju nepotrebno i govoriti.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track