ONLINE UPOZNAVANJE: Najbolji mogući saveznik za pronalaženje ljubavi u regionu i dijaspori
Foto: Simfonija.net

ONLINE UPOZNAVANJE: Najbolji mogući saveznik za pronalaženje ljubavi u regionu i dijaspori

Zabava -

Trenutna situacija u vezi sa korona virusom i nedostatka „žive“ komunikcije, naterala je mnoge od nas da počnemo da razmišljamo drugačije i izvan dosadašnjih okvira, kao i da pronalazak ljubavi i partnera potražimo uz pomoć tehnologije.

Nema sumnje da je saobraćaj putem interneta eksplodirao usled pandemije, pa su nova tehnološka rešenje i inovacije koje su bazirane na onlajn servisima znatno olakšale situaciju u kojoj se nalazi celokupno društvo.

Simfonija je sajt za upoznavanje, namenjen svima koji žele da ostvare nova poznanstva sa ciljem pronalaska partnera za dugoročnu i uspešnu vezu. Ono što je još jedna misija Simfonije je i to što je usmerena i na spajanje ljude sa naših prostora bilo gde u svetu. S obzirom da je jezik sajta razumljiv na širem području, korisnici su ljudi iz celog regiona ex-Jugoslavije, a pored regiona sajt je namenjen i celoj dijaspori sa Balkana.

Kako je uopšte sajt nastao? Osnivač sajta je na sopstvenom iskustvu otkrio da je za uspeh veze potrebna visoka kompatibilnost partnera, pa je uz pomoć saradnika sastavio upitnik od 50 pitanja, koja reflektuju razne dimenzije kompatibilnosti. Na kraju je i uspeo da preko sajta pronađe svog životnog partnera.

foto: Simfonija.net

Sajt ima model za svakoga ko želi da napravi poznanstva u cilju da ostvari smislenu i dugoročnu vezu.

Tako, ko ne želi da ga “smaraju”, odnosno ko ne želi da ga vidi i kontaktira niko osim osoba koje on prvi kontaktira, ima mogućnost, slično društvenoj mreži Linkedin, da uključi “nevidljivost” i da ne ostavlja trag prilikom pregleda profila drugih korisnika. Suprotno od prethodnog, ko želi da bude više primećen i dobije veći broj pregleda, ima mogućnost da svoj profil stavi u vrh pretrage (tzv. boost ili promocija profila).

Model pretrage je trenutno takav da sajt ne daje preporuke ko je za vas dobar i koga treba da upoznate već imate pristup svim članovima a sami zadajete filtere koga želite da vidite u pretrazi i sa kim želite da komunicirate.

Na vama je samo da se jednim klikom registrujete, popunite iskreno svoj profil i postavite vašu najlepšu fotografiju. Korisničko iskustvo je na prvom mestu i svakii profil se ručno proverava a sumnjive prijave se ne odobravaju.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track