BEZ DILEME: Oni su više od kućnog ljubimca
Foto: Promo

BEZ DILEME: Oni su više od kućnog ljubimca

Zabava -

Ukoliko razmišljate da pružite dom štenetu ili već uživate u svim radostima koje vam može doneti, obavezno pročitajte ovaj tekst koji će vam verujemo pomoći da se bolje snađete u svojoj novoj ulozi.

Postoji stotine rasa pasa na svetu i još više mešanaca i svaki od njih ima jedinstvenu ličnost, ali jedno je sigurno, pas će vam pomoći da se osećate bolje, uvek će vas prvi zaštiti i nikada vas neće napustiti. Naravno, život sa vašim novim krznenim prijateljem sa sobom nosi i odgovornost. Pravilna ishrana, redovna šetnja, poseta veterinaru, ali i vaše prisustvo je ono što će njegov život učiniti lepim.

Pre dolaska šteneta, potrebno je da svoj dom učinite prijatnim mestom za njegov život, da mu obezbedite sve neophodne stvari koje će period privikavanja na život pod novim krovom učiniti manje strašnim. Vaš novi član porodice ne traži mnogo. Obezbedite mu mesto za odmor, dovoljnu količinu vode i hrane i najvažnije posvetite mu vaše vreme, jer oni ipak najviše vole vaše društvo.

kućni ljubmici, Purina pro, hrana za pse
foto: Promo

Znamo da je kolostrum kao sastojak koji se nalazi u majčinom mleku, najbolja hrana u prvim danima života beba. Isto tako i kod pasa, kolostrum je najbolji za stimulisanje imunog sistema šteneta. Upravo je sa tim sastojkom formulisana hrana za štence od strane Purina veterinara, naučnika i nutricionista, koja dokazano pojačava imunitet vašeg šteneta. Purina Pro plan hrana za štence sa Optistart formulom pored kolostruma, kao jednog od najbitnijih sastojaka je bogata bioaktivnim komponentama i visoko kvalitetnom piletinom koja sadrži sve nutritivne vrednosti za zdrav rast i razvoj vašeg štenca. Upravo u prvim mesecima života vašeg psa, odgovarajuća ishrana je od suštinske važnosti za pravilan rast i razvoj, jer u tom periodu vašem ljubimcu je potrebna do tri puta veća količina kalorija, veći nivo proteina, vitamina i minerala od uobičajenog.

Budite sigurni da ćete dolaskom vašeg novog člana porodice svoj dom učiniti srećnijim mestom. Pas će vam pomoći kod eliminacije stresa, jer oni imaju sposobnost da svu negativnu energiju i stres preobrate u osećaj mira i zadovoljstva. Pas je idealan saveznik za svakodnevnu fizičku aktivnost. Radost koju vam pokazuje kada se vratite kući posle napornog dana je neprocenjiva. Popraviće vam raspoloženje i pružiti vam neverovatnu dozu sreće.

kućni ljubmici, Purina pro, hrana za pse
foto: Promo

Odrastanje vašeg savršeno nesebičnog prijatelja je jedna čudesna avantura koja će vam doneti bezbroj pozitivnih efekata, a na vama je da uživate posmatrajući vaše štene kako raste i da mu pružite svu ljubav, pažnju i negu koju zaslužuje.

I ne zaboravite, pas će vam dati beskrajnu ljubav. Nemojte ga izneveriti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track