DOBRI UZORI SU OSNOV DOBRE BUDUĆNOST: Koje super moći moraju da poseduju super tate?
Foto: Promo

DOBRI UZORI SU OSNOV DOBRE BUDUĆNOST: Koje super moći moraju da poseduju super tate?

Zabava -

Kada se spoji želja da postanete najbolji tata na svetu, sa velikom idejom da se i drugi pozovu da budu deo promene, tada nastaje najbolje mesto na svetu, na kome tate uče sve veštine koje su im potrebne da budu superheroji.

A zašto nam je to zapravo potrebno. Osnovni problem sa kojim se naša zajednica danas susreće je sindrom „odsutnog“ oca u životima dece. Tempo današnjeg života sve više odvaja očeve i decu, što često stvara brojne posledice – od anksioznosti kod dece do velika otuđenost sa porodicom, kod očeva.

Prvi put sa ocem, udruzenje, platforma
foto: Promo

Odakle potreba za time? Sindrom„odsutnog“ oca

Udruženje „Prvi put sa ocem“ već preko 10 godina radi na unapređenju ove situacije i promociji uključivanja oca u aktivnu ulogu u svakoj fazi života deteta. Kroz organizacije raznih kampova na kojima podstiče očeve da preuzmu aktivnu ulogu u životima svoje dece, Udruženje pokreće sve očeve da promene pre svega svoj odnos o tome šta zapravo znači očinstvo do toga da nauče kako da balansiraju poslovni i privatni život, ali tako da dete uvek bude na prvom mestu.

Sa velikom željom da pokrenemo što veći broj očeva, organizovali smo besplatnu radioniocu „Budi i ti Super tata“ na kojoj će iz prve ruke svi očevi moći da dobiju konkretne primere i alate, kako da unaprede svoje odnose sa decom. Uz podršku velikog broja stručnjaka iz oblasti pshihologije i pedagodije, prirpemili smo jednu zaista sjajnu platformu na kojoj će svako moći da sazna sve ono što je oduvek želeo, a možda nije imao koga da pita“ – ističe Mirko Mitrović, osnivač Udurženja.

"Pripremili smo jednu zaista sjajnu platformu na kojoj će svako moći da sazna sve ono što je oduvek želeo, a možda nije imao koga da pita. I sve začiniti na kraju jednim porodičnim kampom koji tradcionalno već godinama održavamo u prirodi, gde ćemo se još dublje povezati sa svojom decom i ponosnom ulogom oca"

Prvi put sa ocem, udruzenje, platforma
foto: Promo

Radionica je namenjena svim očevima kojima je nasleđe bitno bar koliko i sadašnjost i koji shvataju da bolja budućnost neće doći sama od sebe, već se za nju moramo izboriti sami - na prvom mestu kroz unapređenje sebe i radu na poboljašnju veza i odnosa sa svojim potomstvom.

Besplatna radionica će se održati 18.02. u 19h preko zoom aplikacije a svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka za registraciju na sajtu www.prviputsocem.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track