Bestseler koji obara rekorde Klub ubistava četvrtkom
Foto: Promo

Bestseler koji obara rekorde Klub ubistava četvrtkom

Zabava -

U svim Vulkan knjižarama širom Srbije možete potražiti Klub ubistava četvrtkom i obradovati sebe ili nekog do koga vam je stalo knjigom koja je proglašena za neprikosnoveni bestseler. Roman Ričarda Ozmana je za neverovatno kratko vreme oduševio čitaoce u Velikoj Britaniji, potom je počeo da osvaja svet, a čitalačka publika u Srbiji dočekala ga je s velikim ushićenjem.

Svetska izdavačka senzacija kakvu svet ne pamti još od 2009. godine izuzetno je inteligentno, duhovito i pronicljivo štivo. Prvenstveno je namenjeno čitaocima koji uživaju u trilerima, detektivskim romanima i knjigama koje potpadaju pod žanr cosy mystery. Međutim, za Klub ubistava četvrtkom može se reći da ne sledi žanrovske odrednice, jer će podjednako ostaviti utisak i na one koji uživaju u drugačijoj vrsti literature. Na svakoj novoj stranici čitaoci će otkriti zbog čega je ovo treća najprodavanija knjiga svih vremena u Velikoj Britaniji.

Vulkan
foto: Promo

Negde među zelenim brežuljcima Kenta, u mirnom i luksuznom kompleksu za stare, četvoro neobičnih prijatelja sastaje se svakog četvrtka. Oni nisu obični penzioneri: mrske su im društvene igre i preziru da pričaju o bolestima koje ih muče. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije.

Jednog lepog sunčanog dana, na njihovom pragu dešava se pravo-pravcato ubistvo, a Klub ubistava četvrtkom se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja. Možda su zagazili u devetu deceniju, ali ove samo naizgled simpatično radoznale i naivne bakice i dekice još imaju poneki trik u rukavu!

„Oni kojima je potreban čist eskapizam trebalo bi da potraže Klub ubistava četvrtkom, razigranu i udobnu priču Ričarda Ozmana, smeštenu u penzionersko selo.“ – Gardijan

Klub ubistava četvrtkom zasad će biti objavljen u 39 zemalja širom sveta, a Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje roman ovog autora. Ričard Ozman je engleski pisac, prezenter na televiziji, producent i humorista.

Vulkan
foto: Promo

„Dok se slučajevi gomilaju, otkrivamo sve više detalja o životu i ljubavima glavnih junaka, ne možete a da ih ne bodrite i nadate se da ćete ih ponovo sresti.“ – Tajms

„Jedna od najugodnijih knjiga godine... Dobro napisana, urnebesna i godi srcu. Draž ovog romana leži u tome što je mnogo više od krimića. Pored toga što odaje počast ljubavi, ona slavi i prijateljstvo, koje nas održava u životu bez obzira na okolnosti.“ – Dejli ekspres

Klub ubistava četvrtkom je roman koji će vas oduševiti. Možete ga naći u svim Vulkan knjižarama (www.knjizare-vulkan.rs) širom Srbije, kao i na sajtu Vulkan izdavaštva.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track