SAZNAJEMO: Još ne znate ko je najbolja mačka na plaži? Pročitajte ovaj tekst i saznajte ko je ona i šta je to letnji Crni Petak!
Foto: Promo

SAZNAJEMO: Još ne znate ko je najbolja mačka na plaži? Pročitajte ovaj tekst i saznajte ko je ona i šta je to letnji Crni Petak!

Zabava -

Konačno letnja sezona je tu i maske su (donekle) pale! Svi su pohrlili na obližnja kupališta ili, ko može, na more. Zato smo odlučili da sprovedemo malo istraživanje – ko je najbolja mačka na plaži? Došli smo do iznenađujućeg zaključka, važnog za sve nas!

Obilazeći plaže nismo mogli da skinemo pogled sa jedne zanosne, neobične i vrlo jedinstvene crnke. Ležala je na svom peškiru potpuno opuštena, zadovoljna i privlačila nas je kao magnet da joj priđemo. Bila je to crna mačka – prava mačka! Šta radi crna mačka na plaži i zašto nam je nekako poznata?

crna maca
foto: Promo

I napokon – misterija je rešena, to je zaštitno lice najveće rasprodaje u godini - Crni petak… Ali otkud to da je vidimo usred leta, da li je sada na odmoru? Pitali smo je i dobili iznenađujuće odogovore.

BLACK FRIDAY akcija je doživela i svoje LETNJE IZDANJE! U ponudi je preko 200 letnjih hit proizvoda poznatih brendova, uz popuste do čak 60%. Tu je baš sve što vam je potrebno za čist i uredan dom, ulepšavanje, zdrave lagane letnje obroke i, nezaobilazan, kvalitetan odmor. I sve je do 9. avgusta dostupno po super sniženim cenama.

Najbolji savet koji smo dobili od već čuvene crne mačke je: Uzmi svoj telefon u ruke, KLIKNI NA: top-shop.rs i odaberi ODMAH, jer količine nekih proizvoda su ograničene!

I naravno, kao i uvek, Letnje Crni petak cene dostupne su i u svim našim prodavnicama, a najbližu možete pronaći KLIKOM OVDE >>

I na kraju, priznajte i sami, ima li bolje, privlačnije i zabavnije mačke, koja nam zaista znači ovog leta?

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track