Uživao na splavu do jutra: Najpopularniji turski glumac osetio sve čari noćnog provoda u Beogradu
Foto: Dedovic Nemanja

Uživao na splavu do jutra: Najpopularniji turski glumac osetio sve čari noćnog provoda u Beogradu

Zabava -

Najpopularniji i trenutno najplaćeniji turski glumac, Džan Jaman, kog je naša publika upoznala u seriji „Sanjalica“, već nekoliko dana boravi u Srbiji, a prošli vikend će dugo pamtiti. Pošto što se islikao sa hordom devojkama u Knez Mihajlovoj, poželeo je da oseti čari tradicionalne srpske kafane, nakon koje je obišao nekoliko restorana u Beton hali, da bi za kraj ostavio ono najslađe: čuveni noćni život Beograda.

Glumac, kog nazivaju još i „turski Apolon“, odabrao je najposećeniji R&B klub u prestonici, splav Money na Sajamskom keju, na kojem se provodio do jutra.

Džan Jaman
foto: Dedovic Nemanja

-Odlične vibracije oko mene, vi Srbi baš znate da se provodite, Beograd je zakon - napisao je na svom intagram profilu, na kome je sve vreme kačio storije iz kluba u koji se ulazi oko ponoći.

Džan je igrao uz soul i fank hitove, elektronsku i hip-hop muziku, pokazajući da osim tradicinalnog, voli i urbani klaberski provod. Ni u klubu Money devojke nisu ostale imune na njegov šarm, a on se rado slikao sa lepoticama koje su se te večeri zatekle na splavu koji obožavaju posetioci iz inostranstva, naviknuti na kvalitetne muzičke setove i glamurozni ambijent.

Džan Jaman
foto: Dedovic Nemanja

- “Koji si ti car”, “Zato te svi vole”, “Srbija te voli”, “Ovo ti je sigurno bio nezaboravan provod”, pisali su mu u komentarima pored slika koje je postavljao, apsolutno oduševljen provodom u Beogradu, koji će, kako je obećao, uskoro posetiti ponovo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track