BOJANA KESIĆ I ZORAN MIHAJLOVIĆ: Najmlađi smo član Kurirove porodice, ali smo se izborili za svoje mesto
Foto: Zorana Jevtić

BOJANA KESIĆ I ZORAN MIHAJLOVIĆ: Najmlađi smo član Kurirove porodice, ali smo se izborili za svoje mesto

Zabava -

Urednici zabavnog i informativnog programa naše televizije najavljuju poseban program ove jeseni, koji startuje već sutra s novim jutarnjim programom

Nakon nešto više od godinu dana rada, od ponedeljka, 13. septembra, na Kurir televiziji startuje nova jesenja programska šema, koju je formirao multidisciplinarni tim naše medijske kuće, koji čine kreativni i produkcijski tim zajedno sa najvećom redakcijom na Balkanu. Naši urednici zabavne i infomativne redakcije Bojana Kesić i Zoran Mihajlović u nedeljnom intervjuu otkrivaju kakve novine očekuju publiku i šta se krije iza slogana „Iz sve snage“.

Bojana: Nova televizijska sezona donosi novi izgled dobro poznatih emisija poput „Pulsa Srbije“ i „Sceniranja“ i potpuno novu „Redakciju“, koja će sada ići kao jutarnji program, trajati duže i biti još bogatija temama i gostima. Donosimo i nove termine emitovanja. „Redakcija“ će od 13. septembra da se emituje od sedam do 10 sati svakog radnog dana, „Puls Srbije“ od 11.30 do 14 sati svakog radnog dana, a „Sceniranje“ nedeljom od 21 sat.

Zoran: Proširujemo obim informativnog programa. Brzim petominutnim vestima, koje se emituju u pet minuta do punog sata, gledaoce ćemo informisati od 7.55 ujutro. Uvodimo i „Popodnevni dnevnik“ u 16.55. „Centralni dnevnik“ ostaje u istom terminu, u 18.55, dok „Večernji dnevnik“, na koji smo naročito ponosni zbog odlične gledanosti, emitujemo od 21.45. Tok-šou emisija „Usijanje“ zadržava svoju formu, sa tendencijom da bude jedna od vodećih emisija tog tipa u Srbiji, a u kojoj, u razgovoru sa eminentnim gostima, svakodnevno pitamo i tražimo odgovore u vezi sa najvažnijim političkim i društvenim temama dana.

Zoran Mihajlović, Bojana Kesić
foto: Zorana Jevtić

Šta se krije iza slogana „Iz sve snage“?

Bojana: Iza slogana „Iz sve snage“ krije se jačina tima cele kompanije, u okviru koje je i Kurir televizija, i svih njenih ljudi koji na dnevnom nivou obrađuju teme koje su drugima nedostupne, i to na taj način da gledaocima i čitaocima otkriju i najsitnije detalje svake priče. Iz sve snage znači da ćemo baš tako, na dnevnom nivou da informišemo i zabavljamo sve koji nas budu pratili.

Zoran: Želimo da u pravom smislu te reči pokažemo snagu Kurira kao brenda kroz sinergiju sve četiri platforme: naših novina, sajta, društvenih mreža i televizije. S ponosom ističemo da smo jedna od najuticajnijih medijskih kuća, koja pri tom uspešno objedinjuje četiri kanala komunikacije. Televizija, kao najmlađi član Kurirove porodice, uspela je da izbori status nezaobilaznog subjekta na medijskom nebu Srbije upravo zahvaljujući saradnji i nesebičnoj pomoći kolega iz integrisane redakcije

Ko su nova TV lica?

Bojana: U zabavnoj redakciji novo lice nam je koleginica Milica Marković, koja je svojom pojavom i energijom osvežila naš tim. Miloš Anđelković i ona u paru postaju zaštitni znak „Pulsa Srbije“. Njihova informisanost, znanje i vedar duh daće svakom našem gledaocu novi pogled na teme i događaje dana. U „Redakciji“ sa Oljom Lazarević, dobro poznatim licem Kurir televizije, gledaćemo i Gorana Anđelkovića, nekadašnjeg urednika sportske rubrike Kurira, koga su gledaoci televizije upoznali i kroz gostovanja u „Redakciji“, a gledaćemo i Anastasiju Čanović, koju dobro poznajemo iz „Pulsa Srbije“, jer nam je gotovo svakodnevno prenosila sve detalje iz života poznatih.

Zoran: Imam odličan tim voditelja mlađe generacije, to su Marija Vasiljević i Uroš Timić, odnedavno nam se pridružio i Vladimir Karalejić. Kada je reč o malo starijoj gardi, tu smo Nataša Đuričić, Slaviša Veselinović i ja. Emisiju „Usijanje“, koja se emituje od ponedeljka do subote u terminu od 19.20, vodiće Silvija Slamnig i Jelena Pejović.

Zoran Mihajlović, Bojana Kesić
foto: Zorana Jevtić

Da li ste strogi kao urednici?

Bojana: Ne bih rekla da sam stroga, ali zahtevna jesam. Po prirodi sam perfekcionista, volim da sve što radim bude najbolje moguće, pa tako i od svog tima zahtevam da svi daju svoj maksimum na poslu kako bi naš program bio izbor gledalaca.

Zoran: To je, ipak, pitanje za članove mog tima. Ne percipiram sebe kao strogog urednika, ipak volim dobru organizaciju posla i poštovanje pravila igre. Takođe, verujem da je od krucijalne važnosti radna atmosfera u kojoj svi možemo da pružimo svoj maksimum. Verujem da sam u tome uspeo.

Kurir televiziju gledajte na kanalu broj 8 ako ste korisnik MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/ Ljubomir Radanov Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track