GRAĐANI SRBIJE, VAŽNO! SAN POSTAJE JAVA: Pogledajte kako možete zaraditi 100.000 dinara za samo 1 dan
Foto: Dormeo

GRAĐANI SRBIJE, VAŽNO! SAN POSTAJE JAVA: Pogledajte kako možete zaraditi 100.000 dinara za samo 1 dan

Zabava -

Ovu stvar radite svaki dan, a sada za to možete biti i dobro plaćeni! Ovo bi lako mogao biti najbolji posao na svetu. Ne treba vam ni diploma, ni iskustvo - ovo je posao iz snova, ali doslovno: Dormeo traži osobu koja će spavati na poslu!

Šta se očekuje od kandidata koji bude izabran?

Ako vam spavanje pod pritiskom nije problem, “kancelarija” koja vas očekuje je takođe odlična. Ekstra udoban krevet, jastuk po meri i savršeno meka posteljina. Najbolje od svega nije ni to, već da je plata za vaš 1 radni dan od 8 sati - čak 100.000 dinara!

Od potencijalnog radnika (spavača) očekuje se da je spavalica, da voli Facebook i Instagram i rado deli fotke, da je punoletan i živi u Srbiji i naravno - da se budi sa osmehom na licu. A poslodavci će biti toliko ljubazni da pored plate, nagrade ovaj slatki posao i prvom magičnom kafom za razbuđivanje.

Požurite jer vaš posao iz snova je tu – na samo jedan klik!

Ako mislite da ste baš vi pravi kandidat za ovaj posao snova, formular i informacije o tome kako da se prijavite na konkurs potražite OVDE! Ako ispunjavate gore navedene uslove i želite da zaradite 100.000 dinara za samo 1 dan najlakšeg posla na svetu, već imate velike šanse da baš vi postanete Dormeo Spavač 2021!

Iznenadite svoje bliske spavalice

To ne morate biti vi... Ukoliko poznajete nekoga ko je spavalica i ceo život čeka ovakvu priliku - prijavite ga, jer svaki dobar spavač je potencijalni Dormeo spavač i dobija šansu da za samo 8 sati spavanja zaradi jednu baš dobru platu.

Dormeo
foto: Dormeo

Nikola, Spavač 2019. Vladimir, Spavač 2020.

Dok vi sanjate - vaš račun je bogatiji za 100.000 dinara

Dakle nema ograničenja – dokle god volite da spavate i sanjate i ako možete da zaspite bilo kada i bilo gde - konkurišete za najskuplje spavanje u godini. Pokušajte, možda ste baš Vi najbolji Dormeo spavač u Srbiji za 2021. godinu!

Ne propustite – prijave za konkurs možete poslati još 5 dana - do 21. septembra! Prijavite se SADA i pratite našu Dormeo.rs Facebook stranicu i Instagram profil Dormeo_srbija, kako biste blagovremeno biti obavešteni o svim dešavanjima u ovom neverovatnom konkursu za posao.

Kliknite ovde i prijavite se ODMAH!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track