Najnovije vesti

DA LI BI SE SLOŽILI SA NJIHOVIM IZBOROM? Miodrag Radonjić, Miloš Biković i Miloš Avramović biraju najbolji domaći film i seriju
Foto: Promo

DA LI BI SE SLOŽILI SA NJIHOVIM IZBOROM? Miodrag Radonjić, Miloš Biković i Miloš Avramović biraju najbolji domaći film i seriju

Zabava
10:30h

Imena koja oduševljavaju, predstavnici mlađe generacije ljudi koje volite da gledate i u čijim ostvarenjima uživate – glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Ivana Dudić i reditelj Miloš Avramović, otkrili su svoje omiljene domaće serije i filmove.

Lepa Ivana, je momentalno izdvojila domaću popularnu seriju „Crveni Mesec“, istorijsko- ljubavnu priču, u kojoj tumači svoju prvu glavnu žensku ulogu, i kako kaže – prosto ona mora da joj bude svetla tačka.

Dok Biković, miljenik ženske publike kako kod nas, tako i u inostranstvu, je otkrio da je njegov favorit domaći film „Andergraund“, jer po njegovom mišljenju prikazuje sudbinu celog jednog naroda. „Možda „Ko to tamo peva“ to radi na jedan kamerniji način. Mislim da su ta dva filma deo jedne iste priče, deo istog narativa, koji mi kao narod proživljavamo“ – objasnio je Biković.

Favorite Miodraga Radonjića i Miloša Avramovića, možete pogledati ovde:

Seriju „Crveni Mesec“, kao i njegov spin-of „Jugoslovenka“ , ali i „Ko to tamo peva“ imate priliku da pogledate već danas ako se registrujete na Apollon. Ovaj jedinstveni, najbogatiji online servis za gledanje sadrži preko 10 000 sati najboljih serija i filmova, sa prevodom na srpski jezik. U Apollonu možete uživati preko kompijutera, telefona, tableta, i Smart TV i to u prvih 30 dana promo perioda potpuno besplatno.

A koji su vaši omiljeni filmovi i serije?

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja