OTKRIVAMO ZA VAS: ŠTA SE KRIJE POD JORGANOM?
Foto: Promo

OTKRIVAMO ZA VAS: ŠTA SE KRIJE POD JORGANOM?

Zabava -

Nekada su ih punili perjem, danas su u modi oni lagani, punjeni veštačkim materijalima. Koji god da je vaš favorit, jedno je sigurno, nema domaćinstva u Srbiji bez jorgana!

Zima je na pragu

Prvi jutarnji mrazevi nas opominju da je zima pred nama. Kakva god da bude, jedno je sigurno, trebaće nam topli pokrivači. Ove godine možda i više nego svih prethodnih. Zato smo za vas istraživali gde pronaći najbolje i najkvalitetnije jorgane po super cenama. I evo šta smo otkrili!

Teško vam je da se odvojite od svog starog jorgana?

Ponekad se vežemo za obične stvari toliko da nam skoro postanu kao deo porodice. Koliko god zvučalo smešno, sigurno poznajete bar jednu osobu koja prosto ne može da se odvoji od nekog starog džempera, a da ne pominjemo tek ono „moj jastuk“, „moje ćebe“... Neke dragi stvari ipak treba čuvati kao uspomenu samo na fotografijama J Kao na primer – jorgan!

Moj jorgan više nije kao nekada!

Sigurno i vi imate omiljeni... ali možda primećujete da vaš jorgan više nije kao što je nekada bio. Šavovi oslabili, punjenje rešilo da se skoncentriše na samo jednom mestu... Hoće li izdržati još jedno pranje, ako uopšte može da se pere? Ako je punjen prirodnim materijalima, sigurno ste uz njega dobili i dobro poznati savet – dovoljno je samo ga osunčati.

Nažalost, moramo Vas razočarati – nisu dovoljni samo zraci sunca da bi održali jorgan besprekorno čistim.

Dormeo Jorganomanija čeka na vas

Sve u svemu, ukoliko je vaš, nekada mekani i pufnasti jorgan samo bleda senka nekadašnje topline, zaista morate da se oprostite od njega. Srećom, za novim ne morate puno da tragate, a što je još bolje - kupovina jorgana nije više na nivou kapitalne investicije. Iskoristite DORMEO JORGANOMANIJU - neverovatno dobar izbor jorgana je sada na fenomenalnim popustima, pa već od 2.999 dinara možete uživati u udobnosti novog, hipoaergijskog jorgana.

Dormeo
foto: Promo

Udobni, topli, laki za održavanje

Najvažnije od svega – koji god jorgan da izaberete, za održavanje ne morate brinuti, jer su svi perivi u veš mašini. Ukoliko spadate u osobe koje imaju osetljivu kožu ili su sklone alergijama, bilo koji izbor jorgana u DORMEO JORGANOMANIJI je pravi izbor za vas.

Jorganomanija traje još samo do 31. oktobra. Zato je najbolje da odmah posetite www.dormeo.rs ili po svoj novi jorgan odete u najbližu Top Šop prodavnicu. Požurite!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track