ISTA KAFA JE U JEDNOM KAFIĆU GROZNA, A U DRUGOM PREUKUSNA: Ako znate zašto, imate šansu za nagradu od 30.000 evra!
Foto: Profimedia

ISTA KAFA JE U JEDNOM KAFIĆU GROZNA, A U DRUGOM PREUKUSNA: Ako znate zašto, imate šansu za nagradu od 30.000 evra!

Bar -

Znate kako postoje kafići u kojima je kafa super, i oni drugi u kojima je očajna? Često je u pitanju baš espreso, kafa za koju većina misli da ju je lako napraviti - pritisnete dugme na mašini i gotova je za par sekundi!

Ali nije baš tako, i iznenadićete se ako zavirite iza bara u par kafića, često imaju iste mašine. U njih ide ista kafa. Pa kako je negde ukusna, a negde grozna?

Profesionalne kafedžije rekle bi vam da postoje cake zbog kojih je kafa ukusnija. Naravno, koriste svežu mešavinu, ali puštaju i mašinu da se zagreje pravilno, uvek sipaju u toplu, ne hladnu šolju i naravno, redovno čiste aparat.

Da li ste zapamtili ove jednostavne cake? Ako ste spremni za avanturu koja će vam promeniti život, sada ih i primenite - prijavite se za Bar i budite jedan od 16 takmičara koji će svojim veštinama u kafiću osvojiti srce publike, najboljeg čeka nagrada od 30.000 evra!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track