DA LI STE SPREMNI ZA NAJREALNIJE PRIČE KOJE ĆE OGOLITI JAVNE LIČNOSTI? Od petka na Kurir televiziji nova emisija Realna priča
Foto: Promo

Ne propustite

DA LI STE SPREMNI ZA NAJREALNIJE PRIČE KOJE ĆE OGOLITI JAVNE LIČNOSTI? Od petka na Kurir televiziji nova emisija Realna priča

Zabava -

Sve što ste hteli da znate o značajnim ljudima sa javne scene, donosimo vam u novom formatu pod nazivom Realna priča!

Prva epizoda biće emitovana u petak, 24.12. u 22 časa na Kurir televiziji, a autorka i voditeljka Isidora Lukić u emisiji pokazuje da su značajne ličnosti sa javne scene samo ljudi kojima nisu strane ni suze ni smeh. Ona će im pomoći da ispričaju svoje najintimnije priče, razmišljanja, borbe, uspehe i padove koji su im obeležili život.

U opuštenoj i neformalnoj atmosferi otkriće i ono što nisu planirali ili su krili u svoja četiri zida. Kako kaže, to su emotivne ispovesti na koje niko ne ostaje ravnodušan.

Realna priča
foto: Promo

‘‘Realna priča’’ je emisija koja je već doživela svoju prvu sezonu na Mondo portalu i vrlo brzo se uselila u domove i srca publike. Zbog velike gledanosti na YouTube platformi, produkcija je odlučila da ovaj format preseli na male ekrane. Nova sezona, pored toga što se emituje na Kurir televiziji, donosi i niz drugih novosti: gledaćemo još realnije goste, priče i trenutke, a pored intervjua u novom inovativnom studiju, Isidora će posećivati goste i u njihovom realnom okruženju.

Gost prve epizode biće Branimir Nestorović, doktor koji je postao poznat po svojim kontroverznim izjavama. Ekipa emisije ga je posetila u njegovom rodnom Obrenovcu, a on je otvorio dušu i iskreno pričao o svojim teškim počecima, detinjstvu i karijeri.

Ne propustite Realnu priču o kojoj će se pričati! Čekamo vas u petak u 22 časa na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track