ZA OVU EKIPU NE VAŽE PRAVILA - MOGU GDE GOD POŽELE NA SVETU BEZ KOVID PASOŠA! Pogledajte o kome je reč
Foto: Promo

ZA OVU EKIPU NE VAŽE PRAVILA - MOGU GDE GOD POŽELE NA SVETU BEZ KOVID PASOŠA! Pogledajte o kome je reč

Zabava -

Da ni jedna praznična želja ne bi ostala neostvarena, Deda Mraz nam je otkrio kako se organizovao ove godine i na koji način je rešio poteškoće koje su ga ove godine zadesile. Kontaktirao je sve zemlje sveta i svi su mu (bez izuzetka) rekli da se restrikcije zbog virusa ne odnose na njega, patuljke i leteće irvase, ali samo pod uslovom da su im sanke pune poklona!

HO, HO, HO! POKLONI STIŽU BEZ TROŠKA DOSTAVE!

Deda Mraz nam se požalio da je ove godine dobio mnogo pisama, i da se po prvi put uplašio da neće stići da ispuni baš svaku želju. Napravio je sastanak sa gospođom Mraz, irvasima i vilenjacima i shvatili su da sve čarolije koje inače koriste kako bi stigli na vreme da podele poklone - ovaj put ne pomažu.

Shatili su da im treba ozbiljna pomoć! Obzirom, da je Deda Mraz primetio da je dobio mnogo pisama gde se iste želje ponavljaju i kod dece i kod odraslih, vrlo brzo je shvatio ko mu može pomoći. Kontaktirao je Top shop i vrlo brzo rešio problem zbog kog noćima ne spava. Sada je konačno spokojan i siguran da će pokloni stići na vreme i to uz besplatnu dostavu.

Svi oni koji požele praznične želje i poklone za sebe i drage ljude uz besplatnu dostavu – neka obavezno posete sajt top-shop.rs do 31.decembra do ponoći... Ili ako više vole tako – svrate u najbližu Top Shop prodavnicu!

Deda Mrazovi verni pomagači iz Top Shopa-a daju odlične cene i BESPLATNU DOSTAVU na baš SVE od danas do 31.12.

EUFORIJA PRAZNIČNIH POKLONA! Kako biste bili sigurni da ćete svakoj dragoj osobi izmamiti osmeh i probuditi najtoplija osećanja uoči praznika, za vas smo spremili i nekoliko predloga za poklone sa kojima sigurno nećete pogrešiti! Dormeo dušek odobrio Deda Mraz - idealan je poklon za sve one koji su prethodnu godinu proveli radeći punom parom i kojima treba kvalitetan odmor. Mališanima koje najviše volimo - veselu i raspevanu godinu - poželite novim modelima Novogodišnjih Dormeo sovica.

Deda Mraz
foto: Promo

Nismo zaboravili ni na one koji su zaslužni za raskošne trpeze i uvek sređen dom. Za njih je idealan poklon Delimano ovalni pekač 3u1 za još više ukusa u 2022. Za savršeno uredan dom i u novoj godini – tu je Rovus Storm Vac usisivač - lak za odlaganje, a još jednostavniji za upotrebu, uz sjajan popust od čak -50%!

SVE ZA LEPŠU 2022.

Ovo je samo deo Top Shop prazničnog izloga, posetite naš sajt ili prodavnice - za još više poklona - za sve želje i sve generacije. Naši irvasi su spremni, a isporuku na vašu adresu obavljaju sa BESPLATNOM DOSTAVOM sve do 31. decembra!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track