TRENUTAK ODLUKE JE STIGAO: Konstrakta peva za finale u Torinu – Zgrabite NAJJAČI BONUS I KVOTE u Meridianu!
Foto: Promo

TRENUTAK ODLUKE JE STIGAO: Konstrakta peva za finale u Torinu – Zgrabite NAJJAČI BONUS I KVOTE u Meridianu!

Zabava -

Navijajte za Konstraktu uz najjače kvote u Meridianu!

Nova, 66. po redu Evrovizija počela je 10. maja. Imali smo prilike da gledamo nekoliko fenomenalnih nastupa, a sada sledi ono što je čekala cela Srbija.

Među izvođačima u drugoj polufinalnoj večeri biće naša Ana Đurić – Konstrakta, sa numerom „In corpore sano“.

Srpska predstavnica je izazvala veliko interesovanje, a mnogi smatraju da može do zapaženog rezultata u italijanskom Torinu.

Srazmerno važnosti večeri koja je pred nama, kladionica Meridian je sada već po navici, prva izašla sa najjačim mogućim kvotama i najraznovrsnijom ponudom.

U fokusu je bio svaki segment takmičenja, a za vas će posebno biti interesantno kakav će biti konačan ishod i da li će Srbija moći do druge pobede u svojoj istoriji.

Prema procenama bukmejkera kladionice Meridan, Ukrajina je prvi favorit sa kvotom 1.55. Na drugom mestu je domaćin Italija - 5.70, dok treće mesto zauzima jedna od najtrofejnijih zemalja – Velika Britanija sa kvotom 7.50.

Što se tiče toga da Konstrakta može da napravi seznaciju i završi takmičenje za Pesmu Evrovizije ispred svih, može se reći da kvota nije zanemarljiva – 50.00.

Kompletnu ponudu možete pronaći na meridianbet.rs, a kako bi sve mnogo lakše funkcionisalo imamo jedan savet za vas.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i promenama u vezi ponude za Pesmu Evrovizije, toplo vam preporučujemo da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

Ne samo da će vam kvote za kontinentalni muzički spektakl biti na dohvat ruke, već ćete kao poklon dobiti 1.500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Sve što je potrebno – registrujte se na meridianbet.rs uz promo kod Kurir i na vaš nalog automatski stiže 500 RSD, a ukoliko istog dana uplatite depozit u iznosu od 200 RSD, Meridian vas časti sa dodatnim bonusom od čak 1.000 dinara!

Kao što možete da primetite sve je spremno, na vama samo ostaje da se uz Meridian uživate u jednom od najvećih muzičkih festivala na svetu!

Uživajte i navijajte svim snagama da se Konstrakta nađe u subotu na bini u okviru velikog finala!

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track