“NA PUTU ZA MONTEVIDEO” U 5 ZAREDOM! Pogledajte sve propuštene epizode danas od 9 časova na Kurir televiziji!
Foto: Kurir

“NA PUTU ZA MONTEVIDEO” U 5 ZAREDOM! Pogledajte sve propuštene epizode danas od 9 časova na Kurir televiziji!

Zabava -

Druga sezona popularne serije "Montevideo, Bog te video" emituje se radnim danima u terminu rezervisanom za "Porodične serije", u 20.50 časova na Kurir televiziji. Ukoliko niste imali priliku da pogledate prve epizode serije “Na putu za Montevideo”, pogledajte sve propuštene epizode u “5 zaredom” danas od 9 časova.

"Na putu za Montevideo" je serija snimljena 2013. godine u režiji srpskog glumca Dragana Bjelogrlića po scenariju Srđana Dragojevića i Ranka Božića. Nastavak je popularne serije "Montevideo, Bog te video" i prati nastavak priče između dva filma po kojima je snimljena serija.

Druga sezona donosi scene sa putovanja reprezentativaca od Beograda do Urugvaja na Prvo svetsko prvenstvo. U devet novih epizoda prikazuju se avanture uzbudljivog putovanja koje je počelo od Beograda preko Hrvatske, Austrije, Švajcarske i Lihenštajna sve do Francuske i marsejske luke gde su se ukrcali na prekookeanski brod "Florida" da bi nastavili putovanje do Montevidea.

U novim epizodama imaćemo priliku da gledamo i nove glumce, a neke od glavni uloga igraju Miloš Biković, Petar Strugar, Predrag Vasić, Milutin Karadžić, Branimir Brstina, Danina Jeftić, Tamara Dragičević, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Viktor Savić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Srđan Todorović, Anita Mančić, Andrija Kuzmanović, Ivan Zekić, Aleksandar Radojičić, Nenad Heraković, Uroš Jovčić, Milan Nikitović, Rade Ćosić i drugi.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track