NOVA KRIMI DRAMA NA KURIR TELEVIZIJI: Pogledajte seriju zasnovanu na tragičnoj sudbini Jelene Marjanović!
Foto: Kurir

NOVA KRIMI DRAMA NA KURIR TELEVIZIJI: Pogledajte seriju zasnovanu na tragičnoj sudbini Jelene Marjanović!

Zabava -

Od srede, 29. juna, u terminu za krimi-serije od 22 časa imaćete priliku da pogledate seriju koja je zaintrigirala javnost od snimanja prvih kadrova.

Kriminalistička drama “Pevačica” obavijena je velom tajni estrade, medija i magije, a prati priču mlade pevačice Ivane Lazić koja nakon pobede u muzičkom takmičenju dobija život o kome je oduvek sanjala.

Njen put ka karijeri i usponu u šou-biznisu prekida niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom, a policajac Bojan koji radi na rasvetljavanju ovog slučaja nailazi na niz iracionalnih situacija kroz suočavanje sa svetom magije i vidovnjaka.

Autori serije Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević donose potpuno drugačiju sliku života estrade i pevačice koja prolazi kroz realnost jedne muzičke zvezde, kao i neverovatnu i zanimljivu priču o crnoj magiji i vidovnjacima, koja će zasigurno zadržati gledaoce kraj malih ekrana. Pored poznate pevačice Milice Pavlović, koja je u glumačke vode uplovila ulogom Ivane Lazić, glavnu junakinju tumači mlada glumica Jelena Grujičić. Svet estrade, medija i magije, osim njih dve, dočaraće nam i Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track