Najnovije vesti

PREMIJERNO NA FESTIVALU SKALE "PREVARENA" Vladana Vučinić predstavlja pravi letnji zvuk
Foto: promo

PREMIJERNO NA FESTIVALU SKALE "PREVARENA" Vladana Vučinić predstavlja pravi letnji zvuk

Zabava

Pesma “Prevarena” novo je izdanje Magic Recordsa koju je premijerno na festivalu Skale u Herceg Novom izvela Vladana, ovogodišnja predstavnica Crne Gore na Evroviziji koja je održana u Italiji.

Ovo je prva Vladanina saradnja sa Vladimirom Danilovićem i Borisom Krstajićem i ovaj singl je nešto drugačijeg ritma i atmosfere od onoga što smo imali prilike da čujemo od Vladane kroz pesmu “Breathe” s kojom se predstavila na Evroviziji.

promo
foto: promo

“Prevarena” je synth-retro-pop koji nas pomalo vraća u devedesete, vreme Moloko-a i tera na plesni podijum, a s obzirom da sledi leto ovakvom zvuku se svi radujemo. Vladana veruje da je tema o kojoj peva svima vrlo poznata i da ju je nažalost svako bar jednom iskusio, pa će se samim tim većina u njoj prepoznati.

Vladana je inače rođena u Podgorici, za sobom ima završeno niže i srednje muzičko obrazovanje, kao i diplomu novinara. Svoj debitantski nastup imala je na Mediteranskom Budvanskom festivalu 2003 godine, a album prvenac izdala je 2010 godine pod nazivom "Sinner City" sa koga je i istoimena numera premijerno prikazana na MTV-u, čime je Vladana postala prvi solo izvođač iz Crne Gore emitovan na toj TV stanici. Nastup na Skalama biće i treći put za redom u njenoj karijeri.

U nastavku možete poslušati pesmu, kao i na kanalu Magic Records-a:

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track