KONAČNO EMISIJA KAKVA NAM JE TREBALA: Gledaj PUSTI BRIGU nedeljom popodne na Kurir televiziji i napravi predah od svega!
Foto: Promo

KONAČNO EMISIJA KAKVA NAM JE TREBALA: Gledaj PUSTI BRIGU nedeljom popodne na Kurir televiziji i napravi predah od svega!

Zabava -

Brzo živimo i mnogo brinemo. Iza nas je pandemija, ispred nas neizvesnost kakva nas zima čeka. Psiholozi upozoravaju da preterana briga nije dobra, naročito ako traje duži vremenski period. Savetuju da svako treba da pronađe svoju dnevnu dozu zadovoljstva i da je dovoljno da svakog dana izdvojite makar sat vremena da radite nešto što vas opušta: šetajte, čitajte, popijte kafu sa dragom osobom. Jedan od načina da „predahnete“ jeste da gledate neku zabavnu emisiju, idealno u krugu porodice, a mi za vas imamo baš takav format.

Kurir televizija vam, u okviru bogatog programa ove jeseni, daruje novu zabavnu emisiju „Pusti brigu“, koja se emituje nedeljom od 13 časova. Reč je o porodičnoj emisiji koja će da vas nasmeje, oraspoloži i razonodi. Biće to prilika da nakratko ostavite brige po strani i uživate u druženju sa sjajnom ekipom i odabranim gostima, uz puno dobre muzike i priča iz svakodnevnog života, a očekuju vas i razna zanimljiva takmičenja, za goste i publiku.

Kroz tročasovni zabavni porodični šou vodi vas harizmatična glumica Suzana Petričević. Ona se na duhovit način nosi sa svim izazovima sa kojima se suočava jedna žena u Srbiji, a pored nje, svake nedelje sa publikom se druži i šarmantni Dejan Šutanovac. On je vrhunski kuvar koji priprema nedeljni ručak i nesebično deli male tajne kulinarskog zanata.

Imate priliku da okupite porodicu i nedeljno popodne provedete zajedno smejući se likovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Gledajte „Pusti brigu“ nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji i bar nakratko ostavite brige po strani!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track