NAJGLEDANIJA DOMAĆA SERIJA U "5 ZAREDOM": Gledajte "Selo gori, a baba se češlja" danas od 8.30 časova na Kurir televiziji
Foto: Kurir

NAJGLEDANIJA DOMAĆA SERIJA U "5 ZAREDOM": Gledajte "Selo gori, a baba se češlja" danas od 8.30 časova na Kurir televiziji

Zabava -

Danas u 8.30 časova na Kurir televiziji, imaćete priliku da gledate sve propuštene epizode serije "Selo gori, a baba se češlja”.

Prva klape serije, koja je obeležila vreme svog nastajanja i ostvarila najveću, do tada nezabeleženu gledanost na medijskom prostoru Srbije i eks Jugoslavije, pala je 6. oktobra 2006. godine na promenadi u Vrnjačkoj Banji. Ne samo što je bila najgledanija, ona je zvanično i najduža srpska serija sa ukupno 101 epizodom. Već čuveni likovi, stanovnici Petlovca, biće svakog dana gosti u našim domovima. Ovo je priča o savremenom sprskom selu, komedija sa osloncem na melodramu čiji su junaci mali, obični ljudi koje možete da prepoznate u slivu triju Morava, ali i na svakom mestu na zemljinoj kugli gde su ljubav i radost života pokretači trajanja.

Opsednutost snovima i javom o opstanku, razapeti imeđu neba i zemlje, sa smislom da traju i tavore u očekivanju boljeg, oni opstaju kroz jedinstveni humor prkoseći muci i gorčini, radujući se životu.

Glavne uloge igraju Radoš Bajić, Milorad Mandić Manda, Dragan Nikolić, Mirko Babić, Ljiljana Stjepanović, Suzana Mančić, Olga Petrović, Nela Mihajlović, Nada Blam, Nedeljko Bajić, Nenad Okanović i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track