Počinje holivudiranje na UNA TV! Nova sezona prepuna kvalitetnog I drugačijeg sadržaja
Foto: Promo

Ovaj petak stvarno izuzetak

Počinje holivudiranje na UNA TV! Nova sezona prepuna kvalitetnog I drugačijeg sadržaja

Zabava -

Raznovrsno, zabavno, informativno, edukativno I pre svega kvalitetno, ovim se najkraće može opisati programski sadržaj Una televizije koji premijerno kreće danas od 18 časova. Za svaki uzrast I svačiji ukus, TV Una biće izbor svih onih koji su se uželeli novih, drugačijih i nesvakidašnjih emisija uz koje će rado provoditi vreme u krugu prijatelja I porodice.

UNA TV, Una TV
foto: Promo

U bogatoj I šarolikoj ponudi koja nas očekuje na Uni, jedan od favorita publike zasigurno će biti šou svetskog glasa “Holivudiranje” koji vodi naš glumac Nikola Đuričko. U ovom neobičnom kvizu koji će se emitovati svakog petka u 21 sat, učestvuju mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta I glume. Đuričko nije samo voditelj već I ispitivač, sudija, pomagač i pre svega pravi domaćih ovih čudnih I zabavnih igrara koje će I gledaoci poželeti da igraju u svojim domovima. Poznati gosti podeljeni su u dva tima i nalaze se u najnezgodnijim situacijama, a njihovo dobro raspoloženje preliće se I na publiku koja će s nestrpljenjem iščekivati petak I ovo sjajno ludiranje. Osim što nam donose odličnu I lekovitu zabavu, poznate ličnosti učestvuju u šouu zbog još jednog divnog I plemenitog cilja –osvojenu novčanu nagradu poklanjaju u humanitarne svhe.

UNA TV, Una TV
foto: Promo

Saznajte večeras u 21h kako su se zabavili i beskrajno uživali Nenad Okanović, Ivana Dudić, Milica Dabović, Dušan Kaličanin, Sergej Trifunović, Tijana Bogićević I dvojac scenarističke ekipe emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” - Marko Dražić I Viktor Marković.

UNA TV, Una TV
foto: Promo

Ovaj petak rezervisan je za prave premijere te gledaoci mogu uživati i u novom kvizu “Školice” koje startuju u 19.30 časova i prikazivaće se petkom, subotom I nedeljom u tom terminu. Šarmantni voditelji Maja Bajamić I David Milatović vraćaju nas u detinjstvo I vreme kada su školice bile najpopularnija igra mališana. Ovog puta, učesnici će biti slučajni prolaznici širom regiona koje Maja I David budu sreli, a kamenčić kojim se kreće po polju za školicu zamenjuje znajnje igrača. Svako polje, odnosno korak, mora biti zaslužen tačnim odgovorom kako bi se došlo do vredne novčane nagrade.

UNA TV, Una TV
foto: Promo

Od petka su na repertoaru I sjajne premijerne serije “Nina” i “Distrikt 31”, a od subote, 8. oktobra, omiljena emisija gledalaca UNA TV – “Una, due, tre” dobija svoje novo ruho I novog voditelja! Anji Mit pridružuje se glumac Dušan Kaličanin, a njih dvoje će u prelepom ambijentu novog studija ugostiti brojne poznate ličnosti i informisati gledaoce o najaktuelnijim događajima sa društvene scene. “Una, due, tre” emitovaće se petkom, subotom I nedeljom u 16.30 časova. TV UNA mislila je I na svoje najmlađe gledaoce. Za decu bolja zabava se neće naći, svaki dan u 9 časova ujutro, gledaće se najbolji crtaći.

UNA TV, Una TV
foto: Promo

Ne propustite najluđu zabavu na TV UNA!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track