UZMI ODMAH I NAPLATI: Đak Sport vam poklanja 2.500 i 1.000 rsd popusta za kupovinu zimske garderobe
Foto: Promo

UZMI ODMAH I NAPLATI: Đak Sport vam poklanja 2.500 i 1.000 rsd popusta za kupovinu zimske garderobe

Zabava -

Đak Sport ne čeka praznike kako bi obradovao svoje kupce, već ih iznenađuje sjajnom šoping ponudom kojoj nećete odoleti.

Od 21. oktobra do 10. novembra Đak Spot vam poklanja 2500 rsd za kupovinu jakni, prsluka i cipela PLUS još 1000 rsd popusta za kupovinu dukseva i donjih delova trenerki za odrasle svakom donosicu popust flajera, koji možete pronaći u svim Đak radnjama širom Srbije.

Iako nas jesenje sunce može prividno zavarati, niske temperature vrebaju iza ugla i zato se na vreme treba spremiti za period godine u kome je najbitnije da se osećamo ušuškano.

Za predostojeće dane, bitan je izbor prave odeće i obuće koja će biti dovoljno topla i udobna, a u kojoj ćete i dalje biti sjajno stilizovani i zato je Đak sporta oprema pripremilla širok asortiman artikala najpoznatijih brendova kao što su: Nike, Adidas, Puma, Hummel, Kappa, Copperminer, IcePeak, Salomon, Merrel, Timberland, Eastbound i mnogi drugi.

Đak
foto: Promo

Dočekajte spremni promenljive vremenske uslove uz cipele izrađene od materijala otpornih na vodu i vetar, koje su must have svake sezone i sa kojima ćete se uvek osećati sigurno.

Ne čekajte poslednji trenutak, već požurite u najbližu Đak radnju i na web shop i opremite se za hladne dane.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja