FRANCUSKA SUPA OD LUKA DOBILA NAJBOLJE OCENE! Porodica Marković ponovo osvojila Majke i snajke svojim kuvarskim umećem
Foto: Kurir televizjia

KURIR TV

FRANCUSKA SUPA OD LUKA DOBILA NAJBOLJE OCENE! Porodica Marković ponovo osvojila Majke i snajke svojim kuvarskim umećem

Zabava -

Danas je ponovo porodica Marković ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

Majke i snajke
foto: Kurir televizjia

Porodica Marković

Marina je rođena u Petrovcu na Mlavi. Trenutno je nezaposlena. Po zanimanju je strukovni fizioterapeut. Majka je dečaka od 6 godina. Zanimljivo je da je Marina rođena dva dana posle Nemanje, i u šali voli da kaže da je to Nemanji najveći rođendanski poklon. Voli šetnje, prirodu i putovanja. Još u osnovnoj školi je krenula da pravi torte i kolače. Voli da kuva!

Nemanja je rođen u Peći. On je strukovni inženjer saobraćaja, ali trenutno radi kao konobar u restoranu. Nemanja i Marina sa sinom žive u Petrovcu na Mlavi. Nemanja bez sporta ne može, pa je tako i suprugu upoznao posle utakmice na žurci. Snežana je domaćica. Živi u Leposaviću, na Kosovu. Za nju kuvajne predstavlja pravo opuštanje i ispunjava je da kuva za porodicu. Sa svojim unukom voli da mesi razna testa, a najviše vole da zajedno spremaju picu. Svake godine sprema zimnicu iz svoje bašte za celu porodicu. Za snajku kaže da kao da ju je rodila.

Majka Snežana i snajka Marina izabrale su broj koji je krio francusko jelo samim tim dobile su zadatak da pripreme francusku supu od luka. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 40 minuta.

Majke i snajke
foto: Kurir televizjia

Marina jelo donelo je jako pozitivne kritike snajki. Majka Miroslava nije zaostajala, pa je i ona prošla sa odličnim ocenama.

Majke i snajke
foto: Kurir televizjia

Nemanja nažalost nije pogodio ko je napravio za njega bolje jelo, pa sa tim je i ostao bez dnevne nagrade od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizjia

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track