00:46

Ne propustite Pusti brigu u nedelju od 13 časova

NAJVEĆE ZVEZDE GUMAČKE I MUZIČKE SCENE OVOG VIKENDA NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite "Pusti brigu" u nedelju od 13 časova

Zabava -

Zabavni šou-program “Pusti brigu” nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji i ovog vikenda obećava ultimativnu zabavu uz mnogo korisnih saveta i razgovor sa najvećim zvezdama glumačke i muzičke scene. Ove nedelje razlog više da ispratite najzabavniji šou-program je upravo taj što su gosti voditeljke i glumice Suzane Petričević glumci Svetlana Ceca Bojković i Predrag Kotur, muzičari Bora Dugić, Generacija 5 i Željko Vasić i trener životnih veština Jovana Stanisavljević.

Kako je prodavačica na pijaci zamolila Cecu Bojković da redovnije dolazi u kupovinu kod nje, zašto se Bori Dugiću svi umetnici klanjaju, kakav spektakl pripremaju Generacija 5 i Željko Vasić, ali i kako da u vreme kad nam je sve dostupno odolimo i sačuvamo razum otkriva jedistvena po svom šarmu i harizmi, voditeljka i glumica Suzana Petičević u emisiji "Pusti brigu" nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji.

pusti brigu
foto: Kurir

Šef kuhinje i najbolji stilista hrane, Dejan Šutanovac ove nedelje otkriće kako da pripremite svinjski file u listićima sa sosom od šampinjona i oraha, kao i veoma ukusan kolač od šargarepe.

U novoj epizodi Kruševac geto i Jasmina Stijović odgovaraju na zimsku euforiju pred praznike, a čeka vas i mnogo dobre muzike uz Dabl Trabl bend.

Ne propustite emisiju "Pusti brigu" u nedelju od 13 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja