DANIEL SLOSS: Stand-up show koji rastura brakove širom planete
Foto: Promo

DANIEL SLOSS: Stand-up show koji rastura brakove širom planete

Zabava -

Nakon zagrevanja koje je Jimmy Carr priredio publici u prepunoj MTS Dvorani u Beogradu, na istom mestu 13. decembra, sa nestrpljenjem dočekujemo još jednog, još brutalnijeg netflixovog komičara Daniela Slossa i njegov novi nastup “Can’t”.

Ovakva pomama za britanskim komičarima ne čudi, obzirom na njihovu popularnost na platformama Netflix i HBO, ali i zbog uspeha koje nižu nastupima uživo.

Specifičan britanski humor, često na granici dobrog ukusa je našoj stand-up publici veoma blizak a rasprodati nastupi njihovih, uvek novih stand-up programa koji garantuju smeh do suza, to i potvrđuju, pa se i traži karta više!

Sloss redovno ruši rekorde i može se pohvaliti sa 300 non-stop nastupa tokom sedamnaest meseci u sklopu turneje sa kojom je obišao Europu, UK, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu gde je u tamošnjoj Areni održao najveći stand-up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Daniel Sloss-a
foto: Promo

Naša ga publika zasigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’ koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali preko 120.000 prekida emotivnih veza i 300 razvoda. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, a kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram. Uz Slossa u Beograd, kao poseban gost, i ovog puta dolazi komičar Kai Humphries.

Spreman da nas opet oduševi novim zastrašujuće brutalnim šalama i sam se raduje dolasku u Beograd, Daniel je uputio publici u Srbiji specijalnu video poruku https://fb.watch/gXa3rPlFH-/

Ulaznice na blagajni MTS Dvorane i na Ticket.rs.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track