03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Zabava -

Nakon više od pet godina otkako je poslednji put dala intervju na televiziji, ove nedelje gošća u Sceniranju je diva našeg glumišta Radmila Živković.

Nosilac najvećih glumačkih nagrada i legendarna gospođa Ministarka iskreno i direktno u intervjuu sa Vanjom Camović otkriće mnoge detalje iz života o kojima će se tek pričati.

U iskrenom razgovoru priznaće da se ne oseća kao žena svojih godina, otkriće da su je roditelji vezali za glumu, kroz razgovor će se dotaći i odnosa sa kolegama, a govoriće i o veoma uspešnoj karijeri i kako je put do nje izgledao.

Iznela je i niz detalja iz privatnog života, pojedinosti iz detinjstva i odnosa sa roditeljima, a kroz emotivan razgovor govorila je i o ćerki i kroz suze otkrila detalje njihovog odnosa.

Šta misli o autotjunu, kako gleda na prikazivanje luksuza u domaćim serijama, zašto se nikada nije obnažila pred kamerama i kako je izgledalo snimanje jednog od omiljenih domaćih filmova "Zona Zamfirova" samo su neka od pitanja na koja će večeras odgovoriti jedna od naših najpoznatijih i najcenjenijih glumica, Radmila Živković.

Ne propustite Sceniranje u nedelju od 20 časova, očekuje vas još jedna veoma neobična i emotivna emisija na Kurir televiziji! Pričaće se!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track