POJURIĆETE NA KIOSK KAD ČUJETE ŠTA DOBIJATE U MAGAZINU LEPA&SREĆNA: Novi broj predstavlja MOĆNE žene i VANREMENSKI KOMAD
Foto: Profimedia, Dejan Urošević, Vladimir Šporčić, David Betzinger, privatna arhiva

POJURIĆETE NA KIOSK KAD ČUJETE ŠTA DOBIJATE U MAGAZINU LEPA&SREĆNA: Novi broj predstavlja MOĆNE žene i VANREMENSKI KOMAD

Zabava -

Ako ste u potrazi za asesoarom koji donosi duh samostalne žene i nikada ne izlazi iz mode, kupite novi broj magazina Lepa&Srećna - čeka vas iznenađenje!

Novi broj magazina Lepa&Srećna koji je na kioscima od 17. marta, svim čitateljkama donosi i poklon koji će vas sigurno obradovati!

žene
foto: David Garcia

Tako senzualno i čulno biće, puno nekog treperavog svetla, a istovremeno toliko čvrsto, poput stene - ŽENA. Upravo ovo je razlog da na poseban način obeležimo mesec u kom su žene dobile svoj dan i posvetimo im novi broj našeg magazina.

Serijom tekstova o uspešnim i moćnim ženama, pod zajedničkim naslovom “One su čitav svet“, predstavljamo vam 31 ženu, baš koliko i mart ima dana. Upoznajte žene čija su revolucionarna dela obeležila istoriju i koje nas i dan-danas nadahnjuju svojim junaštvom i nesebičnom dobrotom, kao i neke naše savremenice koje, idući njihovim stopama, nadahnjuju nove generacije.

Horoskop
foto: Shutterstock

Urednice magazina Lepa&Srećna pripremile su vam praktične savete uz inspirativne poruke:

“Vaša lepota leži u vašem osmehu, pogledu, stavu, energiji, bez obzira na šminku i odeću. Važno je da volite sebe svakoga dana, uprkos sitnim nedostacima, jer vas to čini upravo onakvima kakve jeste, ponosne, smele, snažne, nežne i svoje – sada i uvek”, savet je Milice Prelević, urednice Lepote.

Na početku sunčanog i romantičnog proleća, modna urednica Vanja Ostojić preporučuje vam jarke boje, koje donose živost i vedrinu, popravljaju raspoloženje i ostavljaju snažan utisak:

“Svejedno da li se radi o odelu, haljini ili drečavom topu, boje šalju moćnu poruku tipa: ja sam slobodna, život je lep, mogu sve što poželim... Ne brinite mnogo o tome šta se sa čime slaže, stilisti kažu da može sve, važno je da se vama dopada. Stoga se slobodno odenite u plavu i crvenu, plavu i žutu ili pak u nijanse ciklame i pistaća”.

Garnitura, ugaona garnitura, Dnevni Boravak
foto: Shutterstock

“Proleće je pravo vreme da se ugledate na Majku prirodu i darujete svom domu svetlost, najlepše prirodne detalje i moderan dizajn”, savetuje Ivana Martić, urednica rubrike Living.

Šta nam zvezde poručuju ovog proleća, saznaćete u horoskopu našeg astrologa Radice Milovanović:

“Razum bira ono što srce želi, dani pred nama zaokružiće odnose i okončati ono što se lomilo i spajalo, dolazilo i odlazilo. Nešto će se i samo zatvoriti, a tamo gde možete, birajte razumom. Vaše srce se raduje kada zna da je na pravom mestu”.

Uz svaki kupljeni novi broj magazina Lepa&Srećna, na poklon dobijate asesoar koji se ove sezone vraća na velika vrata. Rajf je vanremenski komad kojeg modni znalci nazivaju “krunom za svaki dan”, a od rane istorije označavao je moć i pripadnost. Kažu da je proleće godišnje doba kada se sve budi, pa da li ste spremni da u nove uspehe zakoračite kao moćna i uticajna žena?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track