„Better not burnt“ – Revija koju ne smete propustiti na Beogradskoj nedelji mode
Foto: Live Production

„Better not burnt“ – Revija koju ne smete propustiti na Beogradskoj nedelji mode

Zabava -

Moda je(ste) umetnost! Revije modnih dizajnera decenijama unazad nisu samo mesto na kojem se predstavljaju i postavljaju trendovi u odevanju za narednu sezonu, već umetnička pozornica sa koje se šalju hiljade glasnih poruka a da ne morate ni reč da izgovorite.

Moda predstavlja izraz jednog vremena, a pista najvećih fashion događaja godine prilika i način da se izraze kulturološke tendencije koje vladaju u društvu, ruše predrasude i stereotipi, iskazuje bunt, podrška, apeluje i pravi revolucionarna promena društva.

Revija koja će na predstojećoj Beogradskoj nedelji mode zasigurno preneti snažnu poruku Better Not Burnt - istoimena IQOS revija mladih dizajnera.

IQOS brend podržava rad mladih dizajnera na nekoliko izdanja unazad Beogradske nedelje mode
IQOS brend podržava rad mladih dizajnera na nekoliko izdanja unazad Beogradske nedelje modefoto: Live Production

Sanja Perić, Divna Lazić, Emilija Zdravković, Melanija Vasić, Milutun Lađević, Turbo manipulator i Varikina studio u saradnji sa istaknutom dizajnerkom Anom Trošić Trajković, kreirali su upečatljive modele kako bi predstavili posledice izbora koje pravimo u životu i pozvali na razmišljanje o odgovornoj i lepšoj budućnosti.

Bolji izbori, inovativnost i odgovornost su teme koje stoje iza poruke da su neke stvari bolje ako ne sagore, kao što na primer sagorevanje predstavlja glavni izvor štetnosti kod cigareta. IQOS zagreva duvan umesto da ga sagoreva zbog čega predstavlja bolju alternativu od nastavka pušenja za punoletne pušače koje bi inače nastavili da koriste cigarete.

IQOS vizija sveta bez duvanskog dima sada je još bliža ostvarenju, uz nove revolucionarne IQOS ILUMA uređaje, koji su sada dostupni i kod nas.

IQOS ILUMA predstavlja najbolji proizvod kompanije PMI do sada, jer koristi indukcionu tehnologiju zagrevanja duvana. Ovom inovativnom tehnologijom duvan se greje unutar posebno dizajniranih potpuno zatvorenih duvanskih patrona, bez oštrice i potrebe za čišćenjem uređaja, a dokazano je da tako u proseku proizvodi do 95 odsto manje štetnih i potencijalno štetnih sastojaka u odnosu na dim cigarete, što ne znači i smanjenje rizika od 95 odsto.

Better not burnt, moda
foto: Live Production

Kao i mladi dizajneri, IQOS je posvećen principima održivosti. Revija je zato pripremljena od starih uniformi koje su sada dobile novi život i zadak da prenesu ovu važnu poruku. Posvećenost održivosti najbolje se vidi kroz konkretne akcije zato je IQOS brend pokrenuo Cirkularni program koji omogućava reciklažu iskorišćenih patrona, i time pomaže korisnicima da na još jedan način naprave bolji izbor.

Better Not Burnt revija u okviru Beogradske nedelje mode biće održana 5. novembra sa početkom u 21:30h u Luci Beograd i uveriće posetioce da je bolji izbor ujedno i lepši i odgovorniji izbor.

Važno je napomenuti da IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track