KREIRAJTE I VI MAGIČNU ATMOSFERU U SVOM DOMU: URBAN GARDEN - vrtni centar gde se čarolija novogodišnjih ukrasa sreće sa stilom
Foto: Promo

KREIRAJTE I VI MAGIČNU ATMOSFERU U SVOM DOMU: URBAN GARDEN - vrtni centar gde se čarolija novogodišnjih ukrasa sreće sa stilom

Zabava -

Stižemo lagano do najčarobnijeg doba godine - praznične sezone! Radost i uzbuđenje postavljanja novogodišnje dekoracije osećamo svi, od najmanjih do najstarijih, jer nema ništa lepše od stvaranja tople i ušuškane atmosfere u našim domovima.

Do savršene jelke u Urban gardenu

Prvi korak u ovoj čaroliji je odabrati savršeno mesto za jelku - srce svake novogodišnje dekoracije i simbol Nove godine. Razmislite o tome gde provodite najviše vremena u svom domu i postavite jelku na to mesto. Može to biti u dnevnoj sobi, gde ćete je gledati dok se odmarate, ili možda u trpezariji, gde ćete je uživati tokom porodičnih obroka.

urban garden
foto: Promo

Odabir idealne jelke zavisi od naših potreba, ali i od stila prostora koji planiramo ukrasiti. Jelke vrhunskog kvaiteta možete pronaći u Urban Garden vrtom centru i budite sigurni da će vam služiti mnogo narednih godina. Možete se opredliti za klasične modele jelki koje su uvek u trendu, a razmislte I o slim modelima koji su savršeni za manje prostore. Ako prostor u kome će se jelka nalaziti ima visoku tavanicu, idelano će se uklopiti visoka jelka, dok crne i bele jelke odražavaju moderni i aktuelni stil.

Svaka jelka treba za zablistata ukrašena raznovrsnim kuglama, sijalicama, trakama i zvezdama. Tradicionalne boje poput crvene, zelene, srebrne i zlatne uvek su dobar izbor, ali slobodno dodajte i lični pečat odabravši boje koje vam najviše prijaju.

urban garden
foto: Promo

Nakon jelke, pređite na dekorisanje celog doma

Pošto ste postavili osnovne ukrase, dodajte svetla. Bljeskajuće lampice pružaju dodatni sjaj i stvaraju čarobnu atmosferu. Zamislite samo sjaj u očima vaših najmilijih dok gledaju osvetljenu jelku. Sijalice donose magiju i raskoš koji svi želimo tokom praznične sezone. Birajte između belih, mlečnih, šarenih - dozvolite sebi da eksperimentišete. Dok su jednobojne sijalice bile u fokusu dugi niz godina, šarene sijalice polako se vraćaju. Važno je izabrati nijanse koje su lepe, a ne one koje su previše upadljive i izgledaju kao neon.

1 / 5 Foto: Promo

Magična transformacija vašeg doma uz Urban garden

Znajte da Urban Garden posebno brine o izboru novogodišnjih ukrasa. Uvek možete pronaći raznolike girlande, venčiće, kugle neobičnih oblika i boja. Figure Deda Mraza, pingvina, irvasa, flamingosa i mnoge druge lepote doprinose prazničnom duhu.

Ne zaboravite ni terasu - osvetlite je sijalicama koje možete pronaći u Urban Gardenu. Dobra ideja je dodati i jelku ili bar zelene grančice na terasu. Pogled na dekorisanu terasu sigurno će doprineti celokupnom doživljaju praznika.

Uživajte u ovom posebnom trenutku, deljenju radosti sa porodicom i prijateljima. Neka vaš dom zasija toplinom i srećom tokom cele praznične sezone.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track