HINDU PLES U KOJEM SU PRSTI NAJBITNIJI! Urnebesna reakcija takmičara na POSLEDNJI IZAZOV: Samo su dobili OVE instrukcije (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

HINDU PLES U KOJEM SU PRSTI NAJBITNIJI! Urnebesna reakcija takmičara na POSLEDNJI IZAZOV: Samo su dobili OVE instrukcije (VIDEO)

Zabava -

Najgledaniji talent šou "Rame uz rame sa Draganom" došao je do polufinala u kojem vas čekaju uzbudljivi gosti, zadaci i performansi.

Naime, po proceduri, članice žirija, odnosno koreografkinje Beba i Lola priključili su se takmičarima u tzv. dnevnoj sobi, kada su im predočile današnji izazov koji se zove Bolivud.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Plesači su radosno prihvatili ovu vest, pa su puni entuzijazma sumirali utiske, te apostrofirali da im deluje uzbudljivo i da će dati sve od sebe, kao i dosad.

Za ovaj zadatak od važnosti je stav tela koji mora da prati indijski momenat. Kod žena imate razne pozicije šaka, dok muškarci imaju otvorenu i zatvorenu šaku. Prsti su ovde jako bitni, oslanjanje na kukove. U Hindu plesu postoje razni koraci koji imaju svoje značenje.

Potom su takmičari iz šeširića vadili ceduljicu sa brojem koji je označavao njihovo redosled na bini s obzirom na to da su solo nastupi u pitanju. A kako je to proteklo, pogledajte u priloženom videu:

02:34

HINDU PLES U KOJEM SU PRSTI NAJBITNIJI! Urnebesna reakcija takmičara na POSLEDNJI IZAZOV: Samo su dobili OVE instrukcije

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

03:23

Burleska - Rame uz rame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track