ZIMSKA BAJKA: BEOGRAD JE DOBIO PRAZNIČNU MANIFESTACIJU ZA CEO SVET
Foto: Zimska bajka

ZIMSKA BAJKA: BEOGRAD JE DOBIO PRAZNIČNU MANIFESTACIJU ZA CEO SVET

Zabava -

Praznični festival Zimska bajka, koji se ove godine održao drugi put po redu u Savskom parku u Beogradu na vodi, probudio je novogodišnju magiju i radost kod više od 2 miliona posetilaca. Zbog velike površine pod novogodišnjim ukrasima, sa preko 150,000 sijalica, uz više od 170 programa: koncerata, dečijih predstava, filmskih projekcija, muzičkih nastupa, Zimska bajka je zasigurno postala jedna od najvećih prazničnih manifestacija u Evropi.

1 / 4 Foto: Zimska bajka

Tokom mesec dana koncerte su održali Jelena Tomašević, Frajle, Dejan Petrović Big Bend, Bisera Veletanlić, Ivan Bosiljčić, Marko Louis, a pred najmlađim posetiocima predstave su odigrali glumci najboljih dečijih pozorišta “Boško Buha, “Malo pozorište Duško Radović”, “Pinokio”, “Puž“. Mnogo mađioničarskih nastupa, kreativnih radionica i časova na klizalištu, učinili su da i ova zima našim najmlađima bude nezaboravna.

Praznična sezona se polako završava, a mi već pripremamo sledeću Zimsku bajku. Radujemo se da što pre podelimo datume i sve novine koje spremamo za vas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track