GOLD GONDOLA ZLATIBOR – DOŽIVLJAJ ZBOG KOG SE PONOVO DOLAZI NA ZLATIBOR
Foto: Promo

GOLD GONDOLA ZLATIBOR – DOŽIVLJAJ ZBOG KOG SE PONOVO DOLAZI NA ZLATIBOR

Zabava -

Pojavom zlatibroske gondole turizam u Srbiji i regionu je dobio novu dimenziju. Posetioci imaju mogućnost da se za samo par minuta izmeste iz urbanog dela Zlatibora i uživaju u najlepšim planinskim pejzažima, a pored nezaboravne vožnje svaka generacija putnika za sebe može pronaći zabavu i provesti sadržajan dan u prirodi. I već u prvom susretu sa ovom turističkom atrakcijom mnogima je jasno da se radi o doživljaju koji nema konkurenciju.

Gold gondola
foto: Promo

Zlatiborska Gold gondola – najduža panoramska gondola na svetu i ponos celog Zlatibora - za veoma kratko vreme postala je privredni zamajac čitavog regiona kreirajući trendove savremenog turizma.

Gold gondola
foto: Promo

Vodeći se konceptom da je gondola dostupna za sve, kabine su prilagođene svim kategorijama putnika među kojima su skijaši, osobe sa invaliditetom, roditelji sa malom decom u kolicima i vlasnici kućnih ljubimaca.

Ova svetska atrakcija i pravo čudo graditeljstva privlači putnike iz svih delova sveta koji žele da uživaju u vožnji i jedinstvenom pogledu iz kabina. Na trasi dugoj 9 kilometara, od centra planine do najvišeg vrha Tornik, turisti imaju priliku da, ploveći ispod oblaka, dožive Zlatibor iz potpuno nove perspektive iz koje se vide sve njegove lepote.

Gold gondola
foto: Promo

Gondola je samo posle tri godine rada prevezla skoro 800 000 putnika gondola i sve je bliže zlatnoj cifri od million putnika. Ovakvi impresivni brojevi svedoče o neospornoj privlačnosti i popularnosti ove turističke atrakcije.

„Antistres leto na gondola“ i „Beg na sneg“ su samo neki od atraktivnih zabavnih programa svake sezone na Gold gondoli koja je postala sinonim inovativnog koncepta boravka u prirodi. Besplatne aktivnosti na međustanici i na vrhu Tornika pružile su posetiocima mogućnost da se prepuste uživanju u prirodi na jedinstven način, a istovremeno su dodatno obogatile turističku ponudu Zlatibora.

Gold gondola
foto: Promo

Brojne društveno odgovorne akcije, među kojima su od posebne važnosti ekološke akcije usmerene na očuvanje životne sredine, predstavljaj jednu od osnovnih vrednosti ovog preduzeća. Takvim simboličnim akcijama Gold gondola teži da podigne svest javnosti o odgovrnosti svakog pojedinca u negovanju prirodnog ambijenta. Gosti žele da se izmeste iz urbane sredine u prelepe planinske pejzaže ne koristeći svoj automobil, a gondola im to omogućava čuvajući i negujući životnu sredinu.

Gold gondola
foto: Promo

Predstavljeni na svim kontinentima, programi „Branč u vazduhu“ i „Romantično putovanje“ nude nezaboravno iskustvo finih obroka u vazduhu sa pogledom na božanstvene planinske pejzaže -

jedinstvena iskustva koja ostaju urezana u sećanju posetilaca vodeći ih na putovanje ka novim dimenzijama doživljaja na planini.

Gold gondola
foto: Promo

Gold gondola je više od vožnje, to je celodnevna zabava po meri savremenog turiste.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track