Košarkaši Partizana u folksvagenima!

Ugovor na dve godine

Košarkaši Partizana u folksvagenima!

Auto -
Igrači su već imali prilike da testiraju "golfove" koje će voziti

BEOGRAD - Ugovor o saradnji izmedju Folksvagena i Košarkaškog kluba Partizan svečano je potpisan u VW salonu Porše Beograd Sever. Mlađan Šilobad – poslovni direktor i direktor marke Folksvagen Milan Lazić, potpisali su ugovor o saradnji.

Ugovor je potpisan na dve godine, a za to vreme će igrači KK Partizan i uprava voziti "folksvagen" automobile. “„Tradicionano prijateljstvo se nastavlja i ponosan sam što smo stali rame uz rame sa šampionom, čini mi se da je prirodno okruženje pobednika sada upotpunjeno. Mi smo kompanija koja proizvodi vrhunske automobile, a KK Partizan je tim koji ređa pobede. A zovu ga i fabrikom talenata. Mislim da je naša saradnja rezultat timskog rada koji je karakterističan i za Folksvagen i za Partizan. Nadam se da će KK Partizan i u novoj sezoni stići tamo gde je planirao, a znam da će im naša vozila olakšati put - izjavio je Milan Lazić, direktor marke Folksvagen putnička vozila.

Igrači su već imali prilike da testiraju "golfove" koje će voziti i više su nego zadovoljni kvalitetom, komforom I sigirnošću koje Folksvagen nudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track