KAMION FEST: Mercedes-Benc evro VI roudšou u Šimanovcima 8. i 9. maja

TEST VOŽNJE

KAMION FEST: Mercedes-Benc evro VI roudšou u Šimanovcima 8. i 9. maja

Auto -
Lideri: Biće parkirani "aktros", "aroks", "antos" i "atego", a moći će da se voze mnogi modeli uz asistenciju instruktora iz Nemačke
1 / 4

Najjači konvoj!Kompanija "Star import" 8. i 9. maja organizovaće Mercedes-Benc evro VI roudšou pod nazivom "Nova generacija efikasnosti" i tada će prezentovati moćne i veoma efikasne evro VI motore. Ovom prilikom biće prikazana kompletna gama "Mercedes-Benc" teretnih, dostavnih i kombi vozila...Nakon Estonije, Letonije, Litvanije, Češke, Slovačke, Mađarske i Hrvatske, karavan vozila zaustaviće se na parkingu restorana "Tomi trak stop" u Šimanovcima. Svi prisutni imaće priliku da upoznaju vozila koja su apsolutni lideri u dugolinijskom, građevinskom i distributivnom transportu.

Na specijalno opremljenim vozilima "aktros" biće održane interaktivne prezentacije tokom kojih će zainteresovani posetioci biti u prilici da dobiju više informacija o performansama i karakteristikama novih "Mercedes-Benc" komercijalnih vozila, treninzima ekonomične vožnje i drugim mogućnostima za smanjenje potrošnje goriva, uslugama "flit bord", kao i novoj dimenziji komfora i voznih karakteristika.Biće parkirani "aktros", "aroks", "antos" i "atego", kao i kombiji "sprinter", "vito", "vijano" i "sitan". Uz pratnju instruktora iz Nemačke, prisutnima će biti omogućeno testiranje više modela "Mercedes-Benc" kamiona.

Prepoznaje terenPAMETNI TEMPOMATPrvi put u Srbiji kupci će moći da testiraju kamione "aktros", koji su opremljeni sistemom PPC (Predictive Powertrain Control). Sistem PPC omogućava dodatno unapređenje ekonomičnosti i lakoće rukovanja. Tempomat poznaje topografiju terena po kome se vozilo kreće, pa se zahvaljujući tome mogu izbeći poteškoće i povećanje potrošnje goriva na uzbrdicama i nizbrdicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track