OTVORIO DUŠU U OGLASU: Prodajem juga u kome sam vozio žene koje sam voleo više od života!
Foto: Youtube

Izjadao se

OTVORIO DUŠU U OGLASU: Prodajem juga u kome sam vozio žene koje sam voleo više od života!

Auto -
Mogu ih i pozvati da Vam potvrde da nikad nije bilo nikakvog udesa i da su se svaki put odlično provele

Prodajem jugo 55 Koral iz 1988. godine, neregistrovan, s plinskom instalacijom, stoji na samom početku oglasa objavljenog u hrvatskim medijima.

Auto je "aktivnije" vožen tek od 1999. godine, a trenutno je "neregistrovan i nije u voznom stanju", iskren je prodavac, koji je, čini se, pokleknuo pred zahtevima legendarnog "jugića".

"U poslednjih pet godina utrošeno je oko 2.000 evra na servise: nova osovina, potpuno nova lamela s korpom, anlaser, novi akumulator, sportski auspuh, elektrika, termostat, lajtunzi, filteri za plin, svećice, AC pumpa, 'tjunirani' prednji i zadnji branici, prebojena hauba i unutrašnjost motora. I još stotinu drugih stvari".

"S obzirom da se ne razumem previše u automobile, serviseri su to dobro iskoristili i masno mi naplatili za polovne servise. Poslednji me koštao oko 330 evra i kao što vidite, opet su me zeznuli", izjadao se čovek u oglasu.

Ali, nije sve tako crno.

"Iako sam na njega potrošio bogatstvo (koje nikad ni nisam imao), automobil mi puno znači i to prvenstveno zbog žena koje sam vozao i voleo više od života. Mogu ih i pozvati da Vam potvrde da nikad nije bilo nikakvog udesa i da su se svaki put odlično provele. Jedna od njih je vozila "mečku" i obožavala je da se vozi u mojim kolima," otvorio je dušu anonimni prodavac.

"Još jedna sitnica pre dve godine se lagano zapalio tokom vožnje, verojatno zbog curenja benzina, ali kompletno je restauriran"...

(24satahr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track