ČEDOMIR BRKIĆ PROGLASIO NAJBOLJE: Noviteti i rekordan broj posetilaca na Salonu automobila u Nišu!
Foto: Promo

Čair

ČEDOMIR BRKIĆ PROGLASIO NAJBOLJE: Noviteti i rekordan broj posetilaca na Salonu automobila u Nišu!

Auto -

Sajam automobila u Nišu okupio je auto kuće koje posluju u ovom regionu, servise i prodavce prateće opreme, prisutne su bile auto škole, osiguravajuća društva, čak i oldtajmeri. Niški sajam već tradicionalno obilazi i najtrofejniji srpski vozač, Čedomir Čeda Brkić, novinar RTS-a. Kao veliki prijatelj Sajma automobila u Nišu, došao je i ovoga puta kao predsednik Žirija i po svom nahođenju i znanju dodelio nagrade u sledećim kategorijama.

- Narodni auto - Fijat 500 L- Najpremijera sajma - Tojota avensis- Najekskluzivniji automobil na sajmu - Audi Q7- Najatraktivniji - Sitroen C4 kaktus

Brkić se zahvalio na pozivu i obećao je da će i na sledećim sajmovima biti tu da, kako kaže, pomogne. Ono što smo čuli ekskluzivno od Brkića jeste to da se uveliko prave planovi za auto stazu koja će biti postavljena na niškom aerodromu. Na pitanje novinarke Niških vesti, sa kim se trenutno pregovara, on je potvrdio da je reč o dogovoru koji se sprovodi sa Vojskom Srbije. Niški aerodrom ima pistu koju zajednički koriste i vojni i civilni aerodrom.

Pa je potrebna saglasnost Vojske Srbije kao i detaljan dogovor sa njima. Srpsku premijeru imaju modeli: "tojota avensis", "audi Q7", "VW kedi", "ford C maks" i "hjundai tuson". Organizator Auto moto festa je Siti marketing centar, a Grad Niš je pokrovitelj Sajma. Opširnije o Sajmu automobila na www.NiSajam.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track