PREMIJERA U BEOGRADU: Novim sistemima prestiže S-klasu!
Foto: Mercedes

Nova E klasa stigla u srbiju

PREMIJERA U BEOGRADU: Novim sistemima prestiže S-klasu!

Auto -

Limuzina biznis klase 10. generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog enterijera

Kompanija „Star import“, generalni distributer za vozila „mercedes-benc“ u Srbiji, Crnoj Gori i BiH, predstavila je srpskom tržištu potpuno novu E-klasu.Spektakularno, kroz interaktivnu prezentaciju, predstavljena je glavna zvezda večeri, 10. generacija E-klase, onoga što je nekada bio čuveni model „123“.

Veliko očekivanje... Jurgen Zejerle, generalni direktor „Star importa“
Veliko očekivanje... Jurgen Zejerle, generalni direktor „Star importa“

U svom obraćanju Rolf Jurgen Zejerle, generalni direktor „Star importa“, posebno je istakao da 2016. ima izuzetan značaj za „Mercedes“:- Ove godine slavimo 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji - poručio je Zejerle i naglasio da nova generacija jednog od najznačajnijeg modela u portfoliju, nova E-klasa, prvi put donosi brojne sigurnosne sisteme - Ovaj automobil sa inovativnim sistemima za asistenciju prevazilazi i S-klasu. Siguran sam da će kupci uživati u višem nivou udobnosti i luksuza.Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog sveta, javnog života i sveta umetnosti koji su posle oficijelnog dela uživale u koktelu tokom večeri. Kako i zaslužuje, nova E-klasa predstavljena je umetničkim performansom, koji je očarao sve prisutne. Inovacije ovog savršenog modela oslikane su kroz koncept vešto osmišljenih dinamičkih prikaza. Iako je sve vreme stajala u mestu, E-klasa je pred očima gostiju proputovala kroz gradove i bez daha ostavila sve posetioce, posebno kad je vizuelno nestajala sa scene i menjala boje.

„Mercedes-Benc“ pravi veliki korak u budućnost. Limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera. Nova E-klasa takođe predstavlja svetsku premijeru mnogobrojnih tehnoloških inovacija. One omogućavaju, između ostalog, novi nivo udobne i bezbedne vožnje, kao i nove mogućnosti pomoći vozaču. Vozilo je opremljeno kontrolnim, informativnim i zabavnim sistemima koji pružaju potpuno novo iskustvo. Za primer je i potpuno novi dizel-motor, razvijen kako bi postigao nove standarde efikasnosti u ovoj oblasti, zajedno s lakom konstrukcijom i optimalnim aerodinamičkim specifikacijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja