TESTIRAJTE ALFU ĐULIJU ŠIROM SRBJE: Specijalna cena za najlepšu limuzinu od 24. do 30. novembra

AKTUELNO Limuzina Alfa Romea u akciji Big dil

TESTIRAJTE ALFU ĐULIJU ŠIROM SRBJE: Specijalna cena za najlepšu limuzinu od 24. do 30. novembra

Auto -

Šansa Jedinstvena ponuda važi za flotne kupce i trajaće od 24. do 30. novembra. "Đulija" jeftinija za čak 2.700 evra

Najnovija italijanska lepotica, Alfa Romeo Đulija, koja je stigla u sve salone kompanije FCA Srbija, obuhvaćena je akcijom Big dil zahvaljujući kojoj se ova limuzina može dobiti povoljnije nego ikada. FCA Srbija poziva sve zainteresovane kupce da dođu u salone širom Srbije i uvere se u superiornost novog Alfinog remek-dela!

U pitanju su specijalno kreirane jedinstvene cene modela za sve "Fijat Krajsler automobili" brendove koje će važiti samo od 24. do 30. novembra. Akcija se prvenstveno odnosi na partnere, odnosno flotne kupce kojima je ponuda namenjena. U vozila koja su obuhvaćena ovom akcijom spada i "Đulija", čija je cena u okviru Big dil (Big deal) programa snižena.

Jedino što je potrebno je da se na linku popuni promo obrazac kojim se ostvaruje ova izuzetna ponuda. Potom se sa odštampanim promo formularom odlazi u poslovnicu ovlašćenih dilera FCA, čije se adrese takođe mogu videti na pomenutoj internet stranici, a ljubazno i stručno osoblje će dati dalje instrukcije.

Dugo očekivana "Đulija", naslednik "alfa romea 159", redefinisala je pojam italijanske limuzine, a odlikuje je prepoznatljiv dizajn, emocije, vrhunske performanse, užitak u vožnji i moderna tehnologija. Proizvođač obećava najdirektnije upravljanje u klasi, a pored toga nova "alfa" obiluje upotrebom ultralakih materijala, kao što su ugljenična vlakna, aluminijum, kompozitni aluminijum i plastika, u cilju postizanja najboljeg odnosa težine i snage (koeficijent manji od tri na najsnažnijoj verziji "kvadrifoljo"). Tu su i odlična tehnička rešenja, kao što su aktivno vešanje koje obezbeđuje vrhunsku udobnost, i integrisani kočioni sistem (IBS), koji u značajnoj meri skraćuje zaustavni put (32 m pri brzini od 100 km/h kod modela "kvadrifoljo", odnosno 38,5 m kod ostalih verzija).

Od bezbednosne opreme ističe se upozorenje na čeoni sudar (FCW) i autonomno kočenje u opasnim situacijama (AEB) sa funkcijom prepoznavanja pešaka. Sistem FCW predstavlja standardan deo opreme na svim verzijama, koji, zahvaljujući radaru i kameri, uočava prisustvo svih prepreka ili vozila na putanji kretanja automobila, upozoravajući vozača o opasnosti od neizbežnog sudara. Ukoliko vozač propusti da interveniše, sistem AEB automatski koči vozilo kako bi se izbegao sudar ili ublažile njegove posledice. Pored toga, zahvaljujući funkciji prepoznavanja pešaka, AEB ima mogućnost da automatski zaustavi vozilo pri brzinama do 65 km/h.

Pogldeajte Đuliju a salonu snimljenu kamerom 360 stepeni.

https://goo.gl/maps/Yqs8JSqPUSQ2

Pogledajte unutrašnjost Đulije snimljene kamerom 360 stepeni.

https://goo.gl/maps/GSZZde8ndPJ2

Vrhunski motori

Od 150 do 510 "konja"

Ono što "duliju" čini pravim predstavnikom brenda "Alfa Romeo" svakako su motori. Na raspolaganju je novi 2,0 turbo benzinac, koji oslobađa 200 KS i 330 Nm, uparen sa novim osmobrzinskim automatskim menjačem. Od dizelaša su u ponudi dve 2,2-litarske verzije izrađene od aluminijuma. Slabiji ima 150 KS i 380 Nm, dok jači oslobađa 180 "konja" i 450 Nm. Vrh ponude je "kvadrifoljo" sa 510 KS i 600 Nm izuvčenih iz V6 bi-turbo benzinca od 2,9 litara. Ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi svega oko 3,9 sekundi, dok je maksimalna brzina 307 km/h.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track