OPEL UPRILIČIO SVETSKU PREMIJERU U BEOGRADU: Grenland X kreće iz srpske prestonice!
Foto: Promo

Ekskluzivno

OPEL UPRILIČIO SVETSKU PREMIJERU U BEOGRADU: Grenland X kreće iz srpske prestonice!

Auto -

„Opel“ nam je ukazao veliku čast! Potpuno novi model „grenland X“ prikazan je prvi put u svetu, ekskluzivno u Beogradu, pre zvanične svetske premijere, koja će se održati u Frankfurtu ove jeseni.

Kao najmlađi, ali i najveći član „Opelove“ porodice, ovaj kompaktni SUV biće novi konkurent u C-SUV segmentu koji u protekloj deceniji iz godine u godinu ima sve veći rast. Glavni aduti za uspeh su visoka pozicija sedenja, mala težina, sportski SUV dizajn, obilje prostora za pet putnika, vrhunska tehnologija, točkovi do 19 inča, efikasni pogonski sklopovi...

foto: Promo

Dragan Nenadović, direktor „Opela“ za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, naglasio je važnost ovog događaja i ekskluzivitet koji su njegovi posetioci uživali prethodne večeri. Specijalno za ovu priliku napravljena je serija prvih jedinica ovog modela koje su gotovo ručno sastavljene u aprilu.

foto: Promo

- Želeli smo da se ova ekskluzivna svetska pretpremijera dogodi ovde, u vašem dvorištu, i da se dogodi mesecima pre svetske premijere - istakao je Nenadović i dodao.

- „Grenland X“ je naš kompaktni SUV sa snažnim karakterom, urbanim avanturističkim izgledom, uzvišenim položajem sedenja, obiljem prostora, opremljen mnogim ultramodernim tehnološkim dostignućima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track