PREDSTAVLJEN NOVI X3: BMW pao s Marsa!
Foto: BMW/Promo

MISIJA USPELA Predstavljen novi X3

PREDSTAVLJEN NOVI X3: BMW pao s Marsa!

Auto -

Novi BMW X3 svečano je predstavljen u Belekspo centru u Beogradu.

Brojni gosti „Delta motorsa“ našli su se u neobičnoj scenografiji koja dočarava ambijent Marsa, prateći tako globalnu kampanju novog BMW X3 „eksploring mars“ (istraživanje Marsa). BMW ističe da je ovaj model spreman za misiju i predstavlja ga kao izraz slobode i beskonačnih mogućnosti.

U prepunoj hali goste je pozdravila Aleksandra Đurđević, generalna direktorka „Delta auto-grupe“, a specijalna gošća večeri bila je Izabel Vedl, finansijska direktorka BMW AG za regione Afrike, Kariba i istočne Evrope.

BMW X3 je vozilo koje postavlja standarde u efikasnosti i sportskom karakteru u okviru svog segmenta, navode iz „Delte“. Nalazi se među najprodavanijim BMW X modelima, pa se od naslednika očekuje da nastavi priču o uspehu prethodnika. Od 2003. godine, kada je BMW kreirao ovo vozilo, širom sveta prodato je više od 1,6 miliona primeraka. Na uporednim testovima, nova, treća generacija BMW X3 istakla se u performansama i aerodinamičnosti kao najbolja u klasi.

foto: BMW/Promo

Za sam početak prodaje u ponudi su dve benzinske i dve dizel verzije, počevši od 190 KS do 360 KS, koje u standardnom paketu opreme imaju osmostepenu „Steptronik“ transmisiju i inteligentni pogon na svim točkovima „xDrive“.

Početna cena novog BMW X3 2,0 dizel iznosi 45.500 evra. Cenovno pozicioniranje u potpunosti je isto kao i kod prethodnog modela, uvećano za iznos dodatne opreme koja je obogatila novi model (automatski menjač, automatska klima, LED farovi, aluminijumske felne od 18 inča i drugo), navode iz „Delte“.

A. S. B. - Foto: BMW/Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track